Syksyn kiireet vei mennessään ja aika vaan hurahti enkä ole ehtinyt päivittää blogia ollenkaan. Ollaan saatu nauttia aivan mielettömän upeasta syyskuusta ilmojen suhteen ja ollaan otettu siitä kaikki ilo irti ja yritetty nauttia sekä valmistaa pihaa talvea varten.

Tänäänkin aurinko paistoi ja luonnossa on hienot ruskan värit jo havaittavissa. Ollaan ulkoiltu ja iltapäivällä juotiin kahvia hyvässä seurassa.

Ihanaa sunnuntai-iltaa!
———-

Tiden har gått så fort och olika projekt har tagit all tid så jag har inte alls hunnit uppdatera bloggen på en tid. Vädret har varit så vackert hela september och vi har försökt slutföra de utomhusprojekt vi haft på gång så de är klara för vintern.

Också idag har solen lyst hela dagen och i naturen kan man redan se höstens färger. Vi har njutit av att vara ute och på eftermiddagen drack vi kaffe i gott sällskap.

Ha en fin söndagskväll !

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.