Kuvia pastellinsävyisistä juhlavalmisteluista. Mukavaa välillä järjestää pienimuotoisia juhlia vaikka onhan niissä aina oma työnsä. Tykkään näistä Bruka Designin kulhoista, sopivat hyvin juhlien teemaan ja ihanat värit ovat kivasti yhdisteltävissä toisiinsa. Pommacit vaihtuivat mehuun mutta nämä pienet pullot ovat vain niin söpöt.

Leppoisaa perjantaita!

———-

Några bilder från festförberedelser, en liten fest i pastellfärger var det. Roligt att ibland ordna små fester fast visst är det alltid sitt eget jobb med det. Tycker om skålarna från Bruka Design, dom passade så bra till festens tema och deras vackra färger går så bra att kombinera med varandra. Pommacen byttes nog ut till saft, men dessa små flaskor är bara så söta.
Skön fredag!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.