Viikonloppu on ollut mukavan rauhallinen ja rentouttava. Välillä on hyvä ihan vain olla tekemättä mitään sen erikoisempaa. Tankata energiaa nukkumalla pitkään, haukata raitista ilmaa, syödä hyvin ja etenkin olla hetkessä läsnä
Tämä sateinen ja hieman harmaa sääkin on jopa ollut nautinto. Ihastelemme syksyn värejä ja lenkillä poimimme muutaman vaahteran lehden mukaan sisälle. Otettiin myös esille lampaantaljat, pehmeämmät huovat ja tyynynpäälliset. Miten sitä kaipaakin lämpimiä sävyjä ja pehmeitä tekstiilejä näin syksyisin.

———-

Helgen har varit lugn och avkopplande. Ibland är det bra att bara vara utan att göra något extra. Tanka energi genom att sova länge, vara ute i friska luften, äta gott och framförallt vara närvarande i stunden. 
 Har till och med njutit av det litet regniga och gråmulna vädret. Beundrar höstens färger i naturen och då vi var ute passade vi på att plocka med oss några lönnlöv. Tog också fram fårskinnsfällar, mjukare filtar och kuddöverdrag. Hösten gör att man vill ha varma färger och mjuka textilier omkring sig.

2 Comments on “SYKSYN VÄRIT | HÖSTENS FÄRGER

  1. Hei, mukavaa että löysit blogiin ja että pidät kuvistani. Tervetuloa seuraamaan blogia jatkossakin 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.