Ihastus Iittalan ja Arabian tuotteisiin on jälleen löytynyt. Jossain vaiheessa koin pientä kyllästymistä kyseisiin tuotteisiin, ehkä niitä vain näki liikaa silloin. Onneksi näitä suomalaisia klassikoita on tullut kerättyä vuosien varrella koska nyt on taas mukavaa kaivaa niitä kaapin perukoilta esille ja käyttöön. Iittala ja Arabia lanseeraavat myös jatkuvasti hienoja uusia tuotteita sekä sisustamiseen, kattamiseen että ruoanlaittoon ja monet vanhat hienot klassikot ovat myös uudistuotannossa. Huomenna on jo taas perjantai, ehkä viikonlopun kunniaksi voisi tehdä jonkun arjesta poikkeavamman kattauksen.

Illan jatkoja!

———-

Har återigen hittat förtjusningen till Iittalas och Arabias produkter. I ett skede hade jag nästan en aning tröttnat på dem, kanske man bara såg för mycket av dem just då. Som tur har vi samlat en hel del av dessa finska klassiker genom åren för nu är det igen trevligt att plocka fram dem från skåpen och ha i användning. Iittala och Arabia lanserar regelbundet många fina produkter för inredning, dukning och matlagning, även många gamla klassiker har tagits i nyproduktion. Imorgon är det redan fredag, kanske man veckoslutet till ära kunde göra en lite trevligare dukning än vad man gör till vardags.

Trevlig fortsättning på kvällen!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.