Viime viikonloppuna kun aurinko hetkellisesti näyttäytyi lähdimme kiireen vilkkaan ulkoilemaan ja sienimetsään. Metsässä liikkuminen rauhoittaa ja jotenkin kaikki muu nollaantuu hetkeksi. Metsässä tulee elettyä ja oltua läsnä hetkessä. Aistit avautuvat ja sitä huomaa kaikki pienetkin yksityiskohdat, värit, äänet, tuoksut sekä kaikki pienet hyönteiset. 
Löysimme vähän suppilovahveroita joista keitimme herkullisen keiton. Täytyisi vaan useammin muistaa ottaa aikaa ja mennä metsään rauhoittumaan arjen kiireestä. Nämä ovat niitä pieniä hetkiä jotka ovat kaikista tärkeimpiä ja kaiken lisäksi ne ovat täysin ilmaisia.
Muistakaa nauttia niistä pienistä hetkistä!
———-
Förra veckoslutet då solen tittade fram för en liten stund passade vi på och tog oss ut en sväng i skogen. Att röra sig i skogen gör att man kopplar av och man kan för en stund glömma allt annat. Då man är i skogen märker man att man faktiskt är närvarande i stunden på alla sätt. Alla sinnen öppnas och man märker alla små detaljer, färger, ljud, dofter och alla små kryp.
Vi hittade några trattkantareller som vi kokade en god soppa på. Borde bara oftare komma ihåg att ta sig tid till att gå ut i skogen och lugna sig från vardagens brådska. Sådana små stunder är så betydelsefulla och dessutom alldeles gratis.
Kom ihåg att ta vara på de små stunderna!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.