Toivottavasti teillä on ollut rentouttava viikonloppu. Meillä eilinen pyhäinpäivä sujui rauhallisesti kotona ollessa, ihanaa yhdessäoloa ja illalla sytytettiin kynttilät edesmenneiden rakkaiden muistoksi. Tämä sateinen ja harmaa sunnuntai on sujunut samanlaisissa merkeissä kotona puuhastellen. Ollaan hieman yritetty uudistaa olohuoneen sohvapöydän ilmettä, siitä ehkä lisää omassa postauksessa jos lopputulos vastaa odotuksia 🙂 
Joulu alkaa jo hiipiä ajatuksiin ja muutamia joululehtiä on tullut jo luettua. Viilenevän sään myötä myös koti pukeutuu talveen. Pörröiset taljat ja viltit sekä tuli takassa luovat tunnelmaa ja lämpöä kotiin. 
Ihanaa marraskuuta kaikille!
———-
Hoppas ni alla haft en avkopplande helg. Här har vi haft det lugnt och skönt, har bara varit hemma och pysslat med olika små grejer. Igår på allhelgonadagen tände vi ljus till minnet av nära och kära som inte längre finns här med oss. Den här gråmulna och regniga söndagen har också gått till att vara hemma. Vi har försökt förnya vårt soffbord i vardagsrummet, kanske det blir ett eget inlägg om det senare ifall reslutatet blir bra 🙂
Tankarna smyger sig sakta till julen och jag har letat ideér och inspiration i några jultidningar redan. Vintern som närmar sig börjar synas också här inomhus. Fluffiga fårskinn, varma filtar och en sprakande brasa värmer i kölden.
Önskar en fin november!

2 Comments on “TALVI HIIPII SISÄLLE | VINTERN SMYGER SIG IN

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.