Täällä satoi lunta hetken aikaa ennen kuin se muuttui vedeksi. Heti tuli niin tunnelmallinen ja rauhallinen olo kun lumihiutaleet hiljalleen tippuivat maahan, tuntui jopa vähän jouluiselta. Toivottavasti tänä talvena tulisi lunta ja varsinkin jouluksi, viime talvi ja joulunaika kun oli kovin lumeton. 
Muutama kuva työhuoneestamme näin torstaina. Huone toimi aikaisemmin sekä vieras- että työhuoneena mutta harvoin meillä käy yövieraita ja työhuoneelle on enemmän tarvetta. Niinpä muutimme huoneen järjestystä ja lisäsimme hieman säilytystilaa.
Mukavaa torstaita ja olkaa varovaisia jos olette liikenteessä.
———-
Här snöade det idag en liten stund innan det blev till regn. Det är så stämningsfullt med snöflingor som sakta dalar ner till marken, det är också rogivande på något vis. En aning juligt kändes det också. Hoppas det skulle komma så där lagom med snö i vinter och speciellt till jul, ingen ordetlig julkänsla utan snö tycker jag.
Några bilder från vårt arbetsrum så här på torsdagen. Rummet var tidigare kombinerat gäst- och arbetsrum men eftersom vi så sällan har övernattningsgäster fick rummet för några år sedan bli enbart ett arbetsrum som vi har mer användning för. 
Ha en fin torsdag och var försiktiga om ni är ute i trafiken.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.