Maanantai ja uusi viikko on täällä taas. Eilen illalla tein pikaisen välisiivouksen ja järjestelin paikkoja sekä imuroin joten oli mukava aloittaa uusi viikko siistillä kodilla. Sekä mieheni että minä tykkäämme että koti on järjestyksessä eikä tavaroita loju ympäriinsä siellä sun täällä. Kotiin muodostuu helposti niitä tiettyjä paikkoja mihin tulee kerättyä kaikenlaista epämääräistä tavaraa ja papereita ym. joita ei heti viitsi poiskaan heittää jos niitä vielä sattuisi tarvitsemaan. Meillä on myös tietyt kaapit ja lipaston laatikot jotka alta aikayksikön täyttyvät juuri sellaisesta sälästä. Ne ovat juuri ne kaapit ja laatikot joita siivotessaan vannottaa itselleen että en kyllä enää kerää tällä lailla papereita ym. vaan heitän ne menemään saman tien, mutta silti huomaa vähän ajan kuluttua että laatikot taas tursuavat niitä samoja asioita. Ja nämä samaiset kaapit ja laatikot ovat myös ne kaikista ärsyttävimmät siivota ja käydä läpi

Meillä on kotona muutamia koreja ja korikasseja joihin voi kerätä tai niissä voi säilyttää sellaisia pieniä asioita mitkä ovat melkein päivittäin käytössä ja hyvä olla nopeasti saatavilla. Eteisen jakkaran päällä olevassa korikassissa säilytetään talvisin villasukkia joita on mukava vetää jalkaan kotiin tultaessa tai ulos pakkaseen mentäessä. Yhteen koriin kerään ystävälle kiertoon meneviä lehtiä ja työhuoneen ovenkahvassa roikkuvassa kassissa on huiveja. Makuuhuoneen korissa on varatyynyjä ja vilttejä.  Pidän kovasti näistä ihanista koreista ja korikasseista ja niiden luonnonmateriaali ja sävy tuovat lämpöä sisustukseen.

Mukavaa viikkoa!

———-
Måndag och åter en ny vecka är här. Gjorde en snabbstädning igår kväll, ordnade upp och dammsugade så det var roligt att börja den nya veckan med ett städigt hem. Både min man och jag gillar ordning och reda och ingendera tycker om då det ligger saker framme huller om buller. I hemmet uppstår det lätt vissa platser på vilka man samlar allt möjligt som man inte nämns kasta bort direkt ifall man skulle behöva det ändå. Vi har också några skåp och byrålådor som brukar fyllas med olika papper och saker som man inte riktigt vet vad man ska göra med just då. Det är alltid de samma skåpen och lådorna som man lovar sig själv att inte samla på nytt likadana mängder med skräp då man städar dem, men så märker man plötsligt att dom igen är fyllda på samma sätt. Dessa skåp och lådor är dessutom bland dom jobbigaste att städa och gå igenom.
Vi har några korgar och korgkassar här och där hemma. I dom är det lätt att samla och förvara sådant som man nästan dagligen använder eller som är bra att få tag på smidigt och lätt. I korgen på pallen i hallen har vi under vintertid yllesockor, dom är sköna att dra på sig då man kommer hem eller också då man ska ut i kölden. I en korg samlar jag gamla tidningar som jag ger vidare till en vän och i kassen som hänger på dörren till arbetsrummet har jag mina halsdukar och scarfar. I korgen i sovrummer har vi extra dynor och filtar. Tycker väldigt mycket om dessa vackra korgar och korgkassar och deras naturmaterial och färg ger värme till inredningen.

Ha en bra vecka!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.