Nyt ne ovat täällä taas, hyasintit nimittäin. Valkoinen hyasintti on minun joulukukkani numero yksi. Kukkakaupassa jossa aina asioin he tietävät sen ja kun viimeksi kävin siellä niin he iloisesti kertoivat että nyt niitä on saapunut. Ostin heti muutaman ja tästä lähtien hyasintit ovat perjantaikukkiani niin kauan kuin niitä kaupoista saa ja sitten tulee tulppaanien vuoro.

Enää pari viikkoa ja saa sytyttää ensimmäisen kynttilän adventtikynttelikköön joten kyllä sitä pitää jo tunnelmoida joulun odotuksella. Täytyykin viikonloppuna käydä metsässä keräämäässä askartelumateriaalia valmiiksi.

Toivotan kaikille mitä mahtavinta perjantaita!
———-
Nu finns dom här igen, hyacinterna nämligen. Vit hyacint är min julblomma nummer ett och det vet dom på blombutiken var jag handlar mina blommor. Då jag var där häromdagen ropade dom glatt att nu har dom äntligen kommit så jag köpte mig några stycken. Härifrån framåt är hyasinterna mina fredagsblommor, så länge dom finns att få, tills det är dags för tulpaner.

Endast två veckor tills vi får tända det första ljuset i adventsstaken så visst är det dags att börja med julmyset. Ska under veckoslutet gå ut i skogen och samla färdigt lite pysselmaterial.

Önskar alla en underbar fredag!

4 Comments on “JOULUN TUOKSUA | DOFT AV JUL

  1. Oj vad fina bilder du har och jättesnygg blogg 🙂 Hurdan kamera fotar du med?

  2. Tusen tack för dom fina orden, det värmer att höra 🙂 Jag använder mig av en helt vanlig och några år gammal Canon systemkamera då jag fotar bilderna.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.