Marraskuun pimeys väsyttää ja joskus jopa ärsyttää niin että on keksittävä jotain hauskaa, niinpä eilen paistoin vohveleita välipalaksi ja heti päivä tuntuikin paljon mukavammalta.

Paras tapa jaksaa tätä pimeää vuodenaikaa on tietenkin terveellinen ruokavalio, ulkoilu, liikunta ja riittävät yöunet. Joskus on kuitenkin myös piristävää poiketa siitä tavanomaisesta, kunhan siitä ei tietenkään tule tapa että aina söisi vohveleita välipalaksi 🙂

Hyvää torstain jatkoa!

———-

November med dess mörker är ibland tungt och man är trött. Ibland blir man till och med lite ledsen på att det hela tiden är så mörkt om dagarna att man behöver hitta på något roligt. Igår stekte jag våfflor till mellanmål och genast kändes dagen lite trevligare.

Bästa sättet att orka den här mörkaste tiden på året är självklart hälsosam kost, att vara ute, motion och att sova tillräcklig nattsömn. Ibland piggar det också upp att göra något litet extra utöver det vanliga, bara det förstås inte blir en vana att äta våfflor till mellanmål, men det blir det nog inte 🙂

Ha en bra fortsättning på torsdagen!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.