Hyvää huomenta!
Voi, miten kauniiseen talvimaisemaan saatiin herätä tänä aamuna, kunpa lumi vaan pysyisi maassa.
Viime viikonlopun aikana ripustin valosarjan makuuhuoneeseen ja vaihdoin muutaman vaaleamman tyynyn ja huovan sängylle. Myös yksi sympaattinen huonekuusi sai muuttaa makuuhuoneen yöpöydälle. Muuta joulu- tai lähinnä talvikoristelua makuuhuone ei tarvitse, paitsi valkoisen paperitähden ikkunaan, mutta sen vuoro on perinteisesti vasta adventiksi. 
Muutenkin koko meidän kodin joulukoristelu koostuu lähinnä maanläheisistä väreistä sekä paljon valkoista ja vihreätä kukkien ja oksien muodossa, Koristelu on maltillista koska minun mielestä suurimman tunnelman antavat kynttilät ja kukat ja tärkein tunnelma tulee sydämestä. On meillä perinteisiä tonttujakin ja ripaus joulunpunaista mutta niiden vuoro on vasta sitten lähempänä jouluaattoa.
Talvista ja riemukasta viikonloppua!

———-

God morgon!

Voj, vilket vackert vinterlandskap det är ute just nu, hoppas att snön skulle stanna.

Under förra veckoslutet hängde jag upp en ljusslinga i sovrummet och böt till några ljusare kuddar och en filt på sängen. Också en söt liten rumsgran fick flytta in på sängbordet. Några mer jul- eller främst vinterdekorationer behövs det inte i sovrummet, endast en vit pappersstjärna i fönstret, men den sätter jag enligt tradition upp först till advent.
Juldekorationerna hos oss är annars också rätt sparsamma och går i naturnära färger med mycket vitt och grönt i form av blommor och kvistar. Ljusen och blommorna ger i sig redan en så fin stämning och den största stämningen kommer inifrån hjärtat. Nog har vi också tomtar och små inslag av julrött men de får komma fram först närmare själva julaftonen.

Önskar ett vintrigt och trevligt veckoslut!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.