Aloitetaan viikko muutamalla luontokuvalla. Ihana ensilumi satoi vihdoin myös täälläpäin ja oli pakko ottaa kamera mukaan ulos lenkille mukaan. Ensilumessa on jotain satumaista ja luonto on niin kaunis. Kävellessään silmät ja kaikki aistit auki näkee kaiken tämän kauneuden ja luonnon omia taideteoksia joka puolella. Hiljaisuus ja se unenomainen tunnelma mikä vallitsee metsässä tähän vuodenaikaan on miltei mykistävää. Luonto on samaan aikaan niin herkkä ja haavoittuvainen mutta myös vahva kestämään hyvin karujakin olosuhteita sekä kylmyyttä. Luonnossa on myös aina täydellinen väriharmonia vuodenajasta riippumatta.

Uusi viikko ja uudet kujeet, marraskuun viimeinen viikko ja kohta on jo se odotettu joulukuu. Tällä viikolla kodin valmistautuminen adventtiin ja jouluun polkaistaan käyntiin oikein toden teolla 🙂

Mukavaa viikkoa!

———-

Börjar den här veckan med några naturbilder. Äntligen föll också här den första snön och jag var bara tvungen att ta med kameran då jag gick på promenad. Det är något nästan sagolikt med den allra första snön och naturen är så vacker med sitt tunna snötäcke. Genom att ha ögonen och alla sinnen öppna ser man alla de små vackra detaljerna som skapar naturens egna konstverk. Tystnaden och den sovande känslan är nästan fängslade, allt liksom står stilla i naturen just nu. Naturen är samtidigt så svag och sårbar men också stark och kraftig att kunna stå ut i olika väderförhållanden. I naturen är också alla färger i harmoni med varandra oberoende årstid.

Ny vecka och tänk att det redan är den sista veckan i november och alldeles strax har vi den mysiga december-månaden här. Den här veckan kör jag igång med julpyntandet på allvar, det är ju trots allt advent i helgen 🙂

Önskar er en bra vecka!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.