Huomenta!
Muutama kuva eilisestä glögi-illasta. Pikkujoulu tänään ja rauhalliset aamukahvit meneillään. Hiljalleen alkaa hiipimään pieni jouluinen tunnelma myös mieleen ja sydämeen. Henkilökohtaisesti tykkään että tämä aika ennen itse jouluaattoa on sitä parasta aikaa. Voi askarrella, suunnitella ja vain viettää aikaa rakkaidensa kanssa. Usein varsinaiset joulupäivät menevät niin äkkiä ettei siinä aina ehdi mukaan ja uudenvuoden aaton jälkeen olen jo valmis kevääseen. Minusta on mukavaa nauttia joulun tunnelmasta hyvissä ajoin. Joulukuu on varmaan myös täällä blogissa hyvin joulupainoitteinen.
Tänään olisi tarkoitus vielä vähän koristella kotia jouluiseksi ja illalla viettää pikkujoulua, ehkä se tonttukin tuo pienen paketin jonnekin piloon… 🙂
Mukavaa pikkujoulua ja lauantaita!
———-
God Morgon!
Några bilder från gårdagens glöggmys. Lillajul idag och vi har som bäst en lugn kaffestund så här på morgonen. Sakta börjar det kännas som jul också inombords och blir riktigt ivrig då jag tänker på alla julförberedelser och allt julmys. Personligen tycker jag nästan att den här tiden innan själva julaftonen är bland den bästa då man kan pyssla, planera och bara vara tillsammans. Ofta går själva juldagarna så fort och efter nyår är jag redan klar att ta in våren, så det är roligt att njuta av julstämningen i god tid. Bloggen kommer säkert också att vara ganska julbetonad under december-månad.
Idag ska det lite pyntas här hemma och sen på kvällen ska vi fira lillajul, kanske tomten har hittat vägarna förbi och gömt ett litet paket någonstans… 🙂
Trevlig lillajul och en bra lördag!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.