Tervetuloa joulukuu!
Päivä on jo kääntynyt iltaan mutta tänään oli vihdoin se päivä jolloin sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista ja joulun odotus voi alkaa. Meidän vuosia vanha tonttuneiti oli taas yön aikana saapunut keittiön kaapinoveen pienen yllätyksen kanssa. Useimmiten hän tuo pieniä lappusia joihin on kirjoitettu joku mukava asia jota voi tehdä yhdessä päivän aikana, se voi olla esimerkiksi askartelua, leivontaa tai vaikka yhteinen metsäretki. Tänä päivänä on niin paljon materiaa joten minun mielestä on arvokasta antaa aikaa yhdessäoloon, luulen ja uskon että ne asiat jäävät myös paremmin muistiin ja sydämeen.
Mukavaa illan-jatkoa!
———-
Välkommen december!
Dagen har redan hunnit bli kväll men i dag var det äntligen den dagen på året då man fick öppna första luckan i julkalendern och nedräkningen till julafton kan börja. Också våran  flera år gamla tomtefröken hade under natten hittat sin plats på dörren till köksskåpet och med sig i fickan hade hon en liten överraskning. Oftast hämtar hon små lappar var det står en rolig syssla som man kan göra tillsammans under dagens lopp, det kan t.ex. vara allt från att pyssla, baka eller en liten utflykt till skogen. I dagens läge då så mycket kretsar kring materiella saker tycker jag det är värdefullt att ge tid för samvaro, jag tänker och tror att sådana stunder är dem man minns och som förblir i hjärtat.
Ha en bra fortsättning på kvällen!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.