Olen jo jonkin aikaa ihaillut kuvissa nähtyjä mustia kaappeja jotka ovat sisältä valkoiset. Olen miettinyt raaskinko maalata meidän valkoisen astiakaapin olohuoneessa samanlaiseksi ja viime viikonloppuna tartuimme tuumasta toimeen ja kaappi muuttui mustaksi. Olemme oikein tyytyväisiä lopputulokseen sillä kaappi näyttää nyt ryhdikkäämmältä ja mustat ovet kehystävät kivasti tavarat sisällä kaapissa ja tuovat ne jopa paremmin esille. 
Niin se maku muuttuu, vielä muutama vuosi sitten olisin nauranut jos joku olisi sanonut että maalaisin valkoisen kaapin mustaksi mutta nyt mustaa on pikku hiljaa hiipinyt kotiimme. Aina se on yhtä jännittävää kun ryhtyy maalaamaan ja ei tiedä onko lopputulos omaan makuun sittenkään hyvä. Aiemmin tuntui että valkoinen oli se turvallinen valinta minulle ja pidän siitä edelleen, mutta huomaan että kontrastit tuovat hieman elävyyttä sisustukseen. Kaappi on maalattu Tikkurilan Helmi himmeällä kalustemaalilla, värikoodi Y 498 (keskiyö) Symphony värikartasta.
Toinen asia jota suunnittelin jo viime jouluna mutten saanut aikaiseksi oli ottaa sisälle oksia maljakkoon ja pujottaa niihin valot ja koristeita. Tänä vuonna sain sen aikaiseksi ja kauniit lumihiutaleet saavat koristaa oksia kunnes ne ehkä saavat muuttaa joulukuuseen kun sen aika on. Asetin maljakon olohuoneen pöydälle kun otin nämä kuvat mutta nyt maljakko oksineen sai siirtyä toiseen paikkaan ja saivat jo valotkin.
Hyvää torstai-iltaa ja huomenna onkin jo perjantai.
———-
Har redan en längre tid beundrat skåp som är målade svarta utanpå och vita inuti. Har funderat om jag vågar mig på att måla om vårt vita kärlskåp i vardagsrummet likadant och nu förra helgen så fick skåpet sig några lager med svart målfärg. Måste säga att vi blev riktigt nöjda med slutresultatet och skåpet har nu mer karaktär och de svarta dörrarna ramar in sakerna i skåpet och lyfter fram dem bättre till och med. 
Så ändrar man sig i smaken, om någon för något år sedan hade sagt att jag målar ett skåp svart hade jag nog skrattat, men nu har det sakta smugit sig in små svarta detaljer här och där. Det är alltid lika spännande då man beger sig att måla om något för man vet ju inte om slutresultatet är det man tänkt sig sen ändå och förut kände jag att vitt var ett tryggt val och tycker om vitt fortfarande också, men har märkt att små kontraster livar upp inredningen. Skåpet är målat med Tikkurilas Helmi möbelfärg i matt och färgkoden är Y 498 (keskiyö) ur Symphony färgkartan.
En annan sak som jag skulle göra redan förra julen men hann inte var att ta in grenar och sätta en ljusslinga i dem och små dekorationer. Nu fick jag det gjort och de vackra snöflingorna får hänga i grenarna tills dom kanske får flytta i julgranen då det är dags för den sen. Ställde krukan med grenarna på soffbordet då jag tog bilderna men nu står krukan på ett annat ställe och har även fått en ljusslinga som lyser upp.
Ha en bra tosdagskväll och imorgon är det redan fredag.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.