Perinteiset perjantai-kukat ovat tällä kertaa vaaleanpunaisia hyasintteja. kauniita kukkia nekin. Minulla on tänä vuonna ihan omakin joulukalenteri, nimittäin tuo Tine K:n kalenterikynttilä. Kynttilä on tuoksukynttilä ja vaikka en yleensä ole tuoksukynttilöiden ystävä niin tämä kynttilä yllätti minut positiivisesti sillä se tuoksuu aivan ihanalle. Tuoksu on mieto sekä luonnollinen ja minulle se tuo mieleen tuoreen juuri sisään kannetun joulukuusen. 
Täällä ollaan rauhoituttu ja perjantai-tunnelma on laskeutunut, kynttilät on sytytetty ja takassa rätisee tuli. Piparkakkutaikina on jääkaapissa valmiina huomisen leipomista varten. Muutamat lehdet odottavat lukijaa joten taidan käpertyä sohvan nurkkaan kuuman glögimukin kera.
Rentouttavaa perjantaita!
———-
De traditionella fredagsblommorna är den här gången ljusröda hyacinter, vackra de också. Jag har i år en alldeles egen julkalender, nämligen kalenderljuset från Tine K home. Ljuset är ett doftljus och jag är vanligtvis inte en vän av doftljus, men det här ljuset överraskade mig postivt för det doftar så gott. Doften är svag och naturlig och den påminner mig om en äkta färsk julgran man just tagit in.
Här har vi lugnat oss och fredagsstämningen har infunnit sig, ljusen är tända och brasan sprakar. En pepparkaksdeg står i kylen, färdig att bakas imorgon. Några olästa tidningar väntar på att bli lästa så jag tror jag kryper upp i soffan med en kopp varm glögg.
Skön fredag!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.