Tunnelmallista toista adventtisunnuntaita. 
Tänään olisi tarkoitus askarrella joulukortit, miten ne jääkin aina ihan viime tippaan? Olisi muutama muukin askarteluidea jotka haluaisin toteuttaa mutta täytyy katsoa ehtiikö niitä jossain välissä tekemään. Päivät ja viikot rientävät kovaa vauhtia ja ihan kohta on jo jouluaatto. Ei pidä ottaa stressiä ja asettaa itselleen turhia paineita kaikista ideoista mitä keksii, vaan täytyy muistaa pysähtyä nauttimaan hetkestä ja tunnelmasta.

Mukavaa päivää!

———-
Önskar en mysig andra advent.
Det skulle det vara meningen att idag göra julkorten klara, hur blir dom alltid gjorda i sista minuten? Har några andra pysselidéer jag gärna skulle vilja förverkliga också, men vi ska se om jag hinner med dom i något skede. Känns att dagarna och veckorna rusar iväg och det är inte långt till julafton. Det viktigaste är att komma ihåg att stanna upp och njuta av stunden och stämningen, inte göra onödig stress och krav på sig själv med allt man så gärna skulle vilja göra.

Ha en bra dag!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.