Kyllä on viikko mennyt äkkiä ja taas on jo perjantai. Aika hulina viikko on ollut ja viikonloppunakin on vielä paljon ohjelmaa tiedossa, mutta sitten hieman rauhoittuu. Joulukortitkin jäi ihan viime tippaan ja meinasi jo hieman stressiä pukata, mutta nyt nekin on onnellisesti postitettu.

Joulu on jo niin lähellä että otin esille joulutyynyt. Ripaus punaista TV-huoneen sohvalla ja ensi viikolla muutamat tontutkin saavat jo varmasti tulla esille. Me aiomme ainoastaan viettää ”fredagsmys” tämä perjantai-ilta ja ajattelin tehdä jonkun helpon pienen suolapalan nautittavaksi kuuman glögin kanssa.

Rauhallista perjantai-iltaa!

———-

Så fort veckan igen har gått och fredagen är här. Vi har haft en ganska bråd vecka med mycket program och även veckolsutet kommer att gå i samma anda. Julkorten blev också alldeles till sista minuten och det tänkte redan bli litet stress, men nu är de lyckligt postade.

Julen är redan så pass nära att jag tog fram några julkuddar till soffan i TV-rummet. Nästa vecka får säkert också några tomtar komma fram. Idag ska vi fredagsmysa och jag tänkte göra något enkelt saltigt tilltugg att ha med varm glögg.

Önskar en lugn fredags-kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.