Hyvää Lucia-päivän aamua!
Leivoimme lucianpullia kanelilla. Muutama vuosi sitten tein perinteisiä lucianpullia sahramilla mutta niiden vastaanotto meidän talossa ei ollut kovin lämmin. Se johtui niiden mausta, ehkä oli huono resepti, en tiedä, mutta en ole sen jälkeen turhaan niitä viitsinyt leipoa. Tykkään perinteistä ja halusin juhlistaa Lucian-päivää jotenkin. Olin niin innoissani kun keksin leipoa ihan tavallisia korvapuusteja ja muotoilla ne luciapullan näköisiksi. Hyviä ovat 🙂

Nyt kuppi teetä ja tuoretta pullaa, sitten ollaan valmiita lauantai päivään.

———-

God Lucia-morgon!

Vi har bakat lussebullar med kanel. För några år sedan bakade jag traditionella lussekatter med saffran men dom blev ingen höjdare hos oss på grund av sin smak. Kanske jag hade ett dåligt recept, vet inte, men har inte bakat sådana sedan dess eftersom ingen äter dem. Gillar traditioner och ville fira Lucia så här på morgonen. Blev så ivrig då jag kom på idén att baka vanliga kanelbullar och forma dem som lussekatter. Goda är de också 🙂

Nu en kopp te och en färsk bulle, sen ska vi fånga dagen här.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.