Joulu on herkkujen aikaa. Monesti lehdissä on  joulun aikaan toinen toistaan herkullisempia jouluherkkujen kuvia sekä ohjeita ja suunnittelen tekeväni vaikka minkälaisia omia joulumakeisia. Yleensä kuitenkin unohdan asian kiireen keskellä eikä niitä sittenkään tule tehtyä. Ehkä hyvä niin, koska jouluna on niin paljon herkkuja muutenkin ettei kaikkea kukaan pystyisi syömään. 
Eilen tein kuitenkin helpon ja nopean rocky road-suklaan. Sulatettua suklaata jonka sekaan voi laittaa mitä ikinä keksii tai mistä itse tykkää. Itse laitoin tällä kertaa mitä kaapista löytyi, eli suolapähkinöitä ja vaahtokarkkeja.
Nyt kuppi kahvia ja yksi pala rocky roadia, sitten jatkuu jouluvalmistelut.
Ihanaa perjantaita! Muistakaa istua alas ja hengähtää sekä nauttia hetkestä myös kiireen keskellä.
———–
Godsaker hör till julen. Många gågner då jag bläddrar i olika tidningar hittar jag det många fina receptet på olika julgodis. Brukar planera att jag skall göra eget julgodis men oftast glömmer jag ändå bort det i alla brådska. Kanske lika så bra, för det brukar finnas så mycket godsaker under julen trots allt och ingen skulle orka äta upp allting. 
Igår svängde jag i alla fall ihop till en enkel och snabb rocky road- choklad. Smält choklad i vilken man kan blanda i nästan vad som helst vad man hittar på eller tycker om. Själv tog jag vad vi råkade ha hemma så det blev saltnötter och skumkarameller. 
Nu blir det en kopp kaffe och en bit rocky road, sedan fortsätter julförberedelserna.
Ha en skön fredag! Kom ihåg att sitta ner, andas och njuta av stunden också mitt i all julbrådska.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.