Meillä om perinteenä aina jouluksi laittaa esille joulumakeisia ja suklaata kulhoihin pöydälle. Tänä vuonna keksin tehdä herkkupöydän TV-huoneen klaffikaapin sisälle. Normaalisti klaffi on suljettuna koska kissa kun hyppää klaffin päälle niin ketjut eivät kestä ja menevät poikki.
Tein pienen satumetsän ja virittelin valosarjan tuomaan valoa. Pienet tontutkin pääsivät mukaan. Suloiset metsän eläimet, kävyt ja paperikuuset ovat uusia koristeita tälle joululle ja ne on ostettu Nougatista.
Makeaa joulunaikaa!
———-
Vi har som tradition att ha ett godisbord till jul med godis och choklad framsatt i skålar. I år gjorde jag i ordning godisbordet i TV-rummets skåp som har en nedfällbar klaff. Vanligtvis är klaffen till skåpet stängd eftersom katten brukar hoppa upp där och då brister kedjorna av som håller upp klaffen. 
Gjorde en liten sagoskog och satt en ljusslinga som lyser upp inne i skåpet. Små tomtarna fick också komma med. De söta skogens djur, kottarna och pappersgranarna är nytt julpynt för i år och köpta från Nougat. 
Ha en söt juletid!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.