Täytyi hetken oikein miettiä mikä viikonpäivä tänään on, kai se tarkoittaa sitä että on loma-moodissa kun kadottaa ajantajun. Leppoisat välipäivät ilman aikatauluja ja ohjelmaa ovat aivan parasta. 
Sain joulupukilta toivomani Hobstar-lasit. Kyseiset lasit ovat todellisia ”blogilaseja” ja niitä näkee melkein joka blogissa tällä hetkellä, mutta minua se ei haittaa, tykkään niistä silti paljon. Meillä oli oikeastikin tarve uusille juomalaseille koska niin monet ovat hajonneet käytössä. Lasit ovat jo päässeet käyttöön kun teimme niihin herkulliset iltapäiväkahvit miehen joululahjaksi saamalla Nespresso kahvikoneella.
Me jatkamme päivää sohvanurkassa löhöillen takkatulen loisteessa.
Leppoisaa sunnuntaita teillekin.
———-
Behövde en stund fundera ut vad det är för en veckodag idag, det betyder säkert att man kopplat av totalt under jullovet då man glömmer tid och rum. Sköna mellandagar utan tidtabeller och måsten är det allra bästa.
Fick av julgubben Hobstar-glas som jag hade önskat mig. Dessa glas är verkliga ”blogg-glas” eftersom man ser dem på var och varannan blogg just nu, men mig stör det inte, jag tycker mycket om glasen trots det. Vi var också på riktigt i behov av nya glas då så många har gått sönder i användningen. Vi har redan hunnit pröva glasen när vi gjorde oss gott eftermiddagskaffe med Nespresso maskinen som mannen i huset fick i julklapp.
Här fortsätter vi dagen hopkurade i soffan framför brasan.
Önskar en skön söndag till er också.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.