Uudenvuoden aatto alkaa pikkuhiljaa kääntyä iltaan ja uusi vuosi kolkuttelee jo ovea. Pöytä on katettu ja herkut odottavat iltaa jääkaapissa. En löytänytkään tulppaaneja joten ostin muutaman neilikan koristamaan pöytää.
 Vuosi 2014 jää mieleen vuotena jolloin uskaltauduin kokeilemaan pitkään mielessäni ollutta bloggaamista. Blogini on vielä uusi joten olen hyvin iloinen että niin moni on löytänyt tänne ja toivottavasti olette viihtyneet ja että tulette viihtymään täällä tulevaisuudessakin. Kiitos teille kaikille jotka käytte tätä lukemassa, ilman lukijoita ei ole blogiakaan.
Uudenvuoden aatto on tunnerikas ilta, sitä muistelee tätä mennyttä vuotta ja miettii tulevaa vuotta. Toivon jokaiselle kaikkea hyvää uuteen vuoteen ja toivottavasti monien unelmista tulee totta.
Nyt haluan sydämestäni toivottaa mukavaa uudenvuoden aattoa ja
Hyvää sekä Onnellista Uutta Vuotta 2015

———-
Nyårsafton börjar svänga till kväll och det nya året står inför dörren. Bordet är dukat och i kylen väntar litet gott till kvällen. Hittade inga tulpaner så det fick bli några nejlikor till bordet istället.
Året 2014 kommer jag att minnas som året då jag äntligen vågade mig på att blogga som jag hade funderat på länge och nu blev det av. Min blogg är relativt ny och jag är så glad att ni är så många som hittat hit. Hoppas ni har trivts och att ni också i fortsättningen kommer att trivas här. Ett stort tack till er alla som kikar in här, utan läsare finns det ingen blogg heller.
Nyårsafton är en känsloladdad kväll, man blickar tillbaka på året som varit och funderar över det kommande året. Jag önskar alla allt gott till det nya året och hoppas att så många drömmar som möjligt blir sanna.
Nu vill jag så hjärtligt önska alla en trevlig nyårsafton samt ett
Gott och Lyckligt Nytt År 2015

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.