Niin se on jo loppiainen tänään ja viimeinen joululomapäivä. On ollut niin ihana ja rentouttava joululoma joten ehkä sitä taas jaksaa kunnes kesäloma koittaa. Tuntuu kun joulusta olisi jo ties kuinka pitkä aika ja kotona on taas valoisaa ja avaraa kun joulu on riisuttu pois, aikansa kutakin. Nyt taas nauttii valosta ja mieli halajaa jo kovasti keväisiä värejä. Luonnonvalokin on lisääntynyt huomattavasti.
Huomenna pyörähtää arki käyntiin, mutta sitä ennen otetaan kaikki ilo irti tästä pirteästä pakkaspäivästä.
Leppoisaa loppiaista kaikille.
———-
Så var det redan dags för trettondagen och även sista dagen på jullovet. Det är jullovet har varit skönt och väldigt avkopplande, kanske man nu orkar ända till sommarlovet. Känns som om det är jätte länge sedan julen och här hemma är det igen ljust och öppet då julen är undanstädad, allt har sin tid. Nu njuter vi igen av ljuset och jag är smått sugen på våriga färger. Dagarna är också redan mycket ljusare.
Imorgon kör vardagen igång, men innan det tar vi ut allt av denna krispigt kalla vinterdag.
Skön trettondag till alla.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.