Hei, pitkästä aikaa.
Tammikuu on jo puolessa välissä, mieletöntä tämä ajanjuoksu välillä. Aamulla lenkillä käydessäni oli pakko hetken pysähtyä ja vaan olla läsnä hetkessä, oli nimittäin niin kaunista ja lupaus keväästä oli aistittavissa. Aurinko nousi, räystäältä tippui vettä ja linnut lauloivat, aivan mahtavaa.
Kuten aikaisemminkin taisin mainita niin minun tekee kovasti mieli pastellisävyjä näin kevääseen kun ollaan menossa. Makuuhuoneeseen kaivoin jo kaapista vuosia vanhat vaaleansiniset lakanat ja ilme muuttui taas niinkin pienellä asialla ihan erilaiseksi. Ihanan raikasta ja valoisaa.
Vaaleansininen on vaan niin minun väri, se on roikkunut mukanani jo vuosia ja näköjään siihen aina palaan kerta toisensa jälkeen. Tykkään siitä pieninä ripauksina jossain kohdissa ja se on hyvin yhdisteltävissä meillä muuten oleviin neutraaleihin luonnonsävyhin kuten beigeen ja harmaaseen.
Ihanaa keskiviikkoa, viikko on jo puolessa välissä.
———-
Hej, det var länge sedan.
Vi är inne i halva januari redan, helt otroligt hur tiden går. Idag på morgonen då jag var ute på en promenad blev jag tvungen att stanna upp en stund och bara vara närvarande i stunden. Det var nämligen så vackert och man kunde ana ett löfte om vår i luften. Solen höll på att stiga upp, det droppade från taket och fåglarna kvittrade, alldeles underbart.
Som jag säkert redan tidigare nämnde så är jag sugen på pastellfärger nu då vi går mot vår. Till sovrummet letade jag redan fram mina flera år gamla lakan i ljusblått och hela rummet förändrades igen, bara genom en sådan liten sak som att byta färgen på lakanen. Det blev fräscht och ljust.
Ljusblå är nog min färg, den färgen har hängt med mig i flera år nu och märker att jag med jämna mellanrum återgår till den igen. Tycker om den färgen i små klickar på vissa ställen och den går så bra ihop med de neutrala färgerna i grått och beige som vi annars har här hemma.
Ha en fin onsdag, halva veckan har redan gått igen.

2 Comments on “VAALEANSINISTÄ | LJUSBLÅTT

  1. Täydellisen ihana blogi sinulla ja niin kauniita kuvia kauniista kodista! Saanko udella, mistä olet ostanut tuon sängynpäädyn? Tuollaista olen nimittäin etsinyt tuloksetta.

  2. Hei Johanna! Kaunis kiitos ihanista sanoista blogistani, lämmittää sydäntäni ja mukavaa että löysit tänne. Sängynpääty on Ikeasta nimeltään Bekkestua, meillä se on vaan hieman korkeammalla kun sen kai pitäisi olla, muuten sitä ei olisi saanut kiinni meidän jo olemassa oleviin runkopatjoihin. Näyttää olevan edelleen Ikean valikoimassa, toivottavasti löydät mieleisen.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.