Nyt vasta sain ostettua tämän kauden ensimmäiset tulppaanit. Olen monta kertaa aikaisemmin ollut aikeIssa ostaa niitä mutta olen joka kerta pettynyt tarjontaan, joko ei ole ollut oikean värisiä tai sitten laatu on ollut todella huonoa. Tulppaanit ovat ihania mutta aika lyhyt kestoisia, joten en ole sitten viitsinyt ostaa kun ne eivät ole tuntuneet juuri niiltä oikeilta. Nyt kuitenkin löysin ihanat vaaleanpunaiset joten olihan niitä pakko ostaa perjantain kunniaksi.
Olohuoneen sohva sai myös kaapista pari keväisempää tyynynpäällistä. Otin kuvat tänään iltapäivällä ja miten valoisaa olikin vielä kolmen jälkeen. 
Meillä on tänään pizzaperjantai ja taikina on jo kohoamassa joten ei muuta kuin pizzan valmisteluun keittiöön.
Toivotan ihanaa perjantaita ja viikonloppua.
———-
Nu först blev det av för mig att köpa säsongens första tulpaner. Har flera gånger tidigare haft som avsikt att köpa en bukett men varje gång har jag blivit lika besviken på utbudet. Ofta har kvaliteten varit så dålig eller så har det inte funnits i ljusa färger alls. Tulpanerna är härliga, men rätt så kortvariga, så har därför valt att inte köpa om jag inte varit nöjd med dem jag hittat. Nu fann jag några svagt rosa tulpaner och köpte oss en bukett fredagen till ära.
Soffan i vardagsrummet fick sig också två kuddar i ljusare färger. Tog dessa bilder nu på eftermiddagen och så ljust det var ännu efter klockan tre.
Ikväll ska vi äta pizza och degen jäser redan, bäst att bege sig till köket och ta tag i pizzabaket.
Önskar en härlig fredag och skönt veckoslut.

6 Comments on “KAUDEN ENSIMMÄISET | SÄSONGENS FÖRSTA

 1. Löysin sinut Instagramista, sieltä päädyin tänne blogiisi, ja voi kuinka huokailin ja ihastelin kauniiden kuviesi äärellä. Lukijaksi jäin!

  Tulppaanit kuuluvat ehdottomasti lempikukkasteni joukkoon. Olen tänä vuonna ostanut vasta yhden kimpun, mutta kuten itsekin sanoit, ei niiden tuoma ilo kestänyt kovin pitkään. Siksi toivonkin, että tänään kauppareissulla löytäisin oikein ihanan kimpun :).

  Mukavaa viikonloppua!

 2. Lämmin kiitos kauniista sanoista. Niin ihanaa ja mukavaa että löysit tänne, toivottavasti viihdyt seurassani jatkossakin.

  Toivottavasti löysit kauniita tulppaaneja. Huomasin harmikseni aamulla että minun eilen ostamat ovat jo pitkiä ja kukkivat, vaikka laitoin ihan vähän vettä ettei venyisi pituuttaan niin paljon. Kauniithan ne ovat kukkivinakin mutta pidän niistä hieman enemmän nuppuisina 🙂

  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinullekin!

 3. Aivan samaa mieltä, tulppaanit ovat niin ihania ja antavat lupauksen keväästä 🙂 Täytyykin tänään käydä katsomassa jos löytyisi kimppu viikonlopuksi 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.