Sunnuntai on jo ehtinyt kääntyä iltaan ja taas on yksi ihanan rentouttava viikonloppu takana. Ollaan ehditty ulkoilla, rentoutua ja syödä hyvin, paljon muuta ei tarvitse. Tänään käytiin kuitenkin myös tuulettumassa konsertissa. Saatiin nauttia aina yhtä taitavan Fork:in hienosta konsertista. 
Nyt ollaan taas kotona, takassa on tulet ja sauna lämpiämässä, rauhallinen sunnuntai-ilta siis toisin sanoen.
Ihanaa iltaa teille ja uutta alkavaa viikkoa.
———-
Söndagen har redan blivit till kväll och återigen är ett skönt och avkopplande veckoslut bakom. Vi har hunnit med mycket, vistats ute, ätit god mat och bara varit, så mycket mer behöver man inte. Idag var vi ändå ute och luftade på oss lite också då vi var på konsert. Vi fick njuta av alltid lika duktiga Fork`s fina konsert. 
Nu har vi landat här hemma i soffan igen. Tänt en brasa och strax blir det bastu, en lugn söndagskväll med andra ord.
Önskar er en skön kväll och en fin kommande ny vecka.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.