Hyvää huomenta.

Istun tässä kynttilänvalossa aamukahvia juoden. Pusersin tuoretta appelsiinimehua ja söin puuroa mustikoilla, paljon vitamiineja tarvitaan tähän vuodenaikaan, mutta myös arkiaamuista voi tehdä juhlaa.

Eilen saapui postissa varmasti yksi kauneimmista kalentereista joihin olen törmännyt. Ihana Frankie Magazinen kalenteri jossa on kauniit kuviot kauniissa väreissä. Kalenterissa on mukana myös hauskoja pieniä tarroja sekä
 pakettikortteja. Upeat tekstiilipäällysteiset kannet ovat juuri minun värisiä, eli kauniin vaaleansinisiä.
Tänne on mukava kirjoittaa muistiin sovitut menot ja asiat sekä omia unelmia ja suunnitelmia. 
Vielä yksi kuppi kahvia ja sitten päivä käyntiin.
Ihanaa tiistaita!
———-
God morgon.
Har tänt några ljus och sitter här och dricker morgonkaffet. Har pressat färsk appelsinsaft och ätit gröt med blåbär, behövs mycket vitaminer denna årstid, men också vardagsmorgnarna kan göras till en fest.
Igår anlände på posten en av de vackraste almanackor jag sett. Den ljuvliga almanackan av Frankie Magazine med fina illustrationer i vackra färger. Med finns också små söta klistermärken och paketkort. Den textilbeklädda pärmen är alldeles i min färg, nämligen vackert ljusblå.
I denna almanacka är det trevligt att skriva upp saker som bör kommas ihåg samt skriva ner egna personliga drömmar och visioner. 
Ännu en kopp kaffe och sedan dags att fånga dagen.
Ljuvlig tisdag!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.