Parasta talvi-illoissa on sytyttää kaikki kynttilät, tulet takkaan ja istahtaa sohvalle jonkun inspiroivan lehden tai kirjan parissa. 
Havahduin tänään siihen että iltapäivisin on jo todella paljon valoisampaa kuin kuukausi sitten. Meidän ulkovalot ovat ajastettuna syttymään noin puoli neljältä mutta tänään huomasin että silloinhan on vielä miltei täysin valoisaa. Vasta puoli viiden aikoihin alkoi hämärtyä. Ihanaa, valo lisääntyy ja päivä pitenee päivä päivältä.
Kovasti tekee mieli pastellivärejä edelleen mutta toistaiseksi ainoastaan olohuoneessa on ripaus vaaleansinistä. Täytyy katsoa jos viikonlopun aikana saisi hieman keväisempää ilmettä muuhunkin kotiin, ainakin TV-huone kaipaa jotain väriä.
Nautinnollista torstai-iltaa, huomenna on taas jo viikon paras päivä, eli perjantai.
———-
Det bästa om vinterkvällarna är att tända alla ljus, en brasa i kakelugnen och sedan krypa upp i soffan med en inspirerande tidning eller bok. 
Insåg idag hur mycket ljusare det är på eftermiddagarna nu än för en månad sedan. Vår utebelysning är inställd att tändas kring klockan halv fyra, men idag märkte jag att det ju är alldeles ljust då ännu. Det började skymma först halv fem tiden. Härligt, dagarna bli längre och ljuset ökar dag för dag.
Är fortfarande väldigt sugen på pastellfärger men än så länge finns det inslag av ljusblått endast i vardagsrummet. Skall se om jag under veckoslutet skulle få vårpiffat i resten av huset också, i alla fall TV-rummet behöver få litet färg.
Njut av torsdagskvällen, imorgon är det igen veckans bästa dag, nämligen fredag.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.