Ihana perjantai on täällä taas.
Tuli leivottua pullaa joten oli pakko tehdä niistä muutama laskiaispulla, vaikka laskiaiseen on vielä aikaa. Ne ensimmäiset maistuvat aina parhailta. 
Koko viikonloppu edessäpäin, koti siivottu mutta jotain kivaa ruokaa illaksi täytyy vielä keksiä ja käydä kaupassa. Ei suurempia suunnitelmia viikonlopulle, taitaa mennä saman kaavan mukaan kun meidän viikonloput yleensä eli ulkoilua, ruoanlaittoa ja pientä kotiaskaretta sekä paljon rentoutumista. Saatan myös leipoa runebergintorttuja ensi viikon runeberginpäivää ajatellen.
Rentouttavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille.
———-
Ljuvliga fredagen är här igen.
Bakade bullar och var ju bara tvungen att göra några fastlagsbullar också, fast det nog är en tid till fastlag ännu. Den första smakar alltid bäst.
Hela veckoslutet ligger framför, huset är städat men ännu behöver vi komma på något gott att äta till kvällen och åka för att handla. Inga större planer för veckoslutet, högst antagligen går det i samma tecken som våra veckoslut överlag, nämligen utevistelse, god mat och något smått hemmafix, men mest av allt avkoppling. Kanske jag bakar runebergstårtor också med tanke på att det är runebergsdagen nästa vecka.
Önskar er alla en skön och mysig fredag samt veckoslut.

8 Comments on “HERKKUJA PERJANTAINA | GOTT PÅ EN FREDAG

 1. dom ser nog härligt mumsiga ut…man blir riktigt snål 🙂
  Trevligt veckoslut till er också..:)

 2. Härliga 🙂 Dom ser jättegoda ut. Jag skall försöka laga glutenfria i år, men nog
  tror jag att det skall gå oxå 🙂 Ha ett skönt veckoslut!

  Malin

 3. Tack Benita 🙂 gott var det men mäktiga är dom nog så nu väntar vi nog till fastlag innan vi äter sådana nästa gång 🙂

 4. Tack Malin 🙂 tänkte så på er en dag och hur det går med det glutenfria. Hoppas ni mår bra och kommit in i rutinerna. Såg i någon tiding en reklam för en baktidning liksom Hembakat men den hette Glutenfritt el något sådant, men kanske du sett den redan. Skönt veckoslut till er också.

 5. Kiitos Pia, ne oli aika herkullisia mutta nyt odotetaan kyllä laskiaiseen asti ennen kun seuraavan kerran niitä syödään, sen verran tuhteja kaloripommeja ovat 🙂 Ihanaa alkanutta helmikuuta sinulle.

 6. Tack, det går helt bra med det glutenfria livet. Man lär sig alltid nu o då lite till. Jo, jag har sett samma reklam, måste köpa den direkt den klommer ut i butiken 🙂 Ha det bra!

  Malin

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.