Tänne blogiin tulee useimmiten kuvattua ainoastaan leipomiani herkkuja mutta jotten antaisi aivan väärän kuvan meidän ruokavaliosta niiden kuvien myötä niin laitan nyt muutaman kuvan vähän terveellisemmästä herkusta. Välipalaksi tulee usein tehtyä smoothieta eri muodoissa. Tavallisesti teen luonnonjogurtista ja eri marjoista, joskus lisään hieman hunajaa makeutta antamaan. Helppo ja nopea välipala joka sisältää kivasti myös vitamiineja talven pimeinä aikoina.
Kesällä poimitaan talteen viinimarjat ja mustikat, mansikat vuorostaan ostetaan pakkaseen talvea varten. Meillä kuluu paljon marjoja pitkin syksyä, talvea ja kevättä. Niitä tulee syötyä myös aamuisin puuron kanssa. Kovasti jo odotan kesää ja tuoreita kotimaisia marjoja sekä vihanneksia.
Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa!
———-
Har satt bilder mest på olika söta bakverk här på bloggen, så för att inte ge en alldeles fel bild av våra matvanor lägger jag nu några bilder på en litet hälsosammare godsak. Till mellanmål gör jag ofta smoothie i olika former. Vanligtvis gör jag den på naturell yogurt och olika bär, ibland tillsätter ja litet honung för att ge sötma om bären är mycket sura. Lätt och snabbt mellanmål som innehåller trevligt med vitaminer också.
På sommaren plockar vi vinbär och blåbär, jordgubbarna däremot köper vi för att ha i frysen inför vintern. Hos oss går det åt rätt så mycket bär under hösten, vinter och våren. Vi äter bär också på morgongröten. Längtar så till sommaren och färska inhemska bär samt grönsaker.
Trevlig måndag och ny vecka som började!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.