Tämä kaunotar muutti meille viime viikolla ja sai paikan työhuoneen nurkasta. Olen aina pitänyt Howard-mallisista sohvista ja nojatuoleista mutta silloin seitsemän vuotta sitten kun hankimme meidän valkoiset Ektorpit moisia ei löytynyt kohtuuhintaan mistään. Viime syksyllä nähdessäni Ikean pressikuvia heidän uutuustuotteistaan olin niin iloinen että he vihdoin lanseeravat tämän Stocksund- sarjan. Päätin ryhtyä säästämään yhteen nojatuoliin ja nyt vihdoin unelmieni nojatuoli ilostuttaa minua täällä meillä.
Nojatuoli on paitsi kaunis myös miellettömän muhkea ja ihana istua, juuri sopiva paikka päiväkahville ja päiväunelmille. Kangasvaihtoehtoja oli monta kaunista sävyä mutta päädyin turvallisesti tähän kaikista vaaleampaan ja tähän huoneeseen se sopii myöskin parhaiten.

Nyt haaveilen saman sarjan sohvasta olohuoneeseen Ektorpin tilalle, katsotaan toteutuuko se haave jossain vaiheessa. Olen iloinen ja kiitollinen siitä mitä meillä nyt on enkä tarvitse mitään uutta ja materia on se vähiten tärkeä asia elämässä, mutta silti saa haaveilla, eikä se maksa mitään. Ja kun viihtyy enimmäkseen kotona ja nauttii sisustamisesta kuten minä, niin silloin ne materialistiset haaveet yleensä koostuvat sisustusjutuista 🙂

Miten kaunis talvinen iltapäivä tänään olikaan, lunta ja aurinkoa, todella kaunista.

Mukavaa iltaa!

———-

Denna skönhet flyttade hem till oss förra veckan och fick ta plats i arbetsrummet. Har alltid tyckt mycket om soffor och fåtöljer i Howard-modell, men då vi köpte vår vita Ektorp för sju år sedan fanns inga soffor av den modellen på marknaden till skäligt pris. Blev så glad förra hösten då jag såg Ikeas pressbilder på kommande nyhter att de äntligen lanserar denna Stocksund-serie. Bestämde mig för att börja spara till en fåtölj och nu äntligen har jag en sådan här hemma.

Förutom att fåtöljen är väldigt vacker så är den också skön att sitta i, en perfekt plats för en kopp kaffe och dagdrömmar. Det fanns många fina alternativ på klädsel, men jag valde med trygghet den ljusaste av dom alla och det är nog den som passar in bäst just här.

Nu drömmer jag om en soffa i samma serie till vardagsrummet istället för Ektorpen vi har nu, men det återstår att se om den drömmen blir sann någongång. Jag är så oerhört glad och tacksam för det vi redan har och materiella saker är det minst viktiga i livet överlag, men drömma får man alltid och det kostar inget. Och då man som jag tycker om att vara mest hemma och njuter av att inreda så blir det lätt att de materiella drömmarna handlar om just inredning 🙂

Vilken vacker vinter eftermiddag det blev idag, snö och sol, jätte vackert.

Ha en bra kväll!

13 Comments on “KAUNIS NOJATUOLI | VACKER FÅTÖLJ

 1. Kauniin värinen tuoli! Ja ihana on myös tuo yksivärinen tyyny…minulta löytyy samanlainen 🙂 Hapsureunat tekevät tyynystä vähän erilaisen ja viehättävän. 🙂

 2. Kiitos Pia, ihastuin kanssa heti tuon tyynyn hapsureunoihin 🙂 kuten sanoit niin se tuo jotain pientä ekstraa tyynyihin 🙂 ja tyynynpäällisiä ei voi koskaan olla liikaa 🙂 niillä on niin helppo vaihdella ilmettä.

 3. Kiitos Marie, tuoli on kyllä todella ihana, vaarana vaan että siihen jää liian kauaksi aikaa haaveilemaan kun on niin pehmeä ja mukava istua 🙂

 4. Toi H&M on siinä mielessä paha paikka kun niillä on niin paljon ihania tyynynpäällisiä suhteellisen edulliseen hintaan ja sitten sortuu tilaamaan niitä ”paria” kappaletta… 😉

 5. Aivan!! On kokemusta… 😀 Täällä Kuopiossa on nykyään H&M home, mutta silti nyt tuli tilattua netistäkin… On se kyllä ihana kauppa!! Siellä saa aikaa kulumaan ihastellessa ja taistellessa ostovimmaa vastaan… 🙂

 6. Löysin tänne blogiisi instan puolelta 🙂 mies höyryää tuossa vieressä uutta sohvaa ja tuota stocksundia mietittiin. Ihanalle näyttää! Kauniita kuvia muutoinkin blogissasi. terveisin Melukylän Hanna

 7. Mukavaa Hanna että löysit tänne blogiin ja kiitos kauniista sanoistasi kuvistani. Pidän tosi paljon tuosta Stocksundista, sohvaa en ehtinyt koeistumaan vielä liikkeessä, mutta nojatuoli on ainakin tosi mukava istua ja muotokieli puhutteelee kovasti minun silmää 🙂 Onnea sohvaostoksiin ja toivottavasti löydätte mieleisen 🙂

 8. En ole vielä koskaan käynyt niiden myymälässä, ehkä hyvä niin lompakkoa ajatellen… 🙂 Uskon että se on varmasti ihana paikka, täytyykin yrittää joskus käydä jos sattuu kohdalle 🙂

 9. Hei! Googlettelin stocksundin sohvaa kuvahaulla ja eksyin sivullesi! Mistä olet löytänyt kyseisen sohvan noin vaaleana? Ikean sivuilla ei mielestäni ole valkoisena kyseistä mallistoa..?
  T. Ellu

 10. Hei! Googlettelin stocksundin sohvaa kuvahaulla ja eksyin sivullesi! Mistä olet löytänyt kyseisen sohvan noin vaaleana? Ikean sivuilla ei mielestäni ole valkoisena kyseistä mallistoa..?
  T. Ellu

 11. Hei ja kiva kun löysit tänne. Valitettavasti tuo päällinen on poistunut valikoimista Ikealla. Tosi harmi, oli mielestäni myynnissä todella lyhyen ajan ja itse olisin mielelläni ostanut varapäällisen ja sohvankin. Toivotaan että joku vaalea vielä tulisi valikoimiin sillä nojatuoli on aivan ihana.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.