Ihanaa lauantaita!
Kyllä tuli viikonloppu tarpeeseen, niin väsynyttä porukkaa oli meillä loppuviikosta, onneksi on enää viikko talvilomaan. Nopeasti kuitenkin mennyt tämä aika sillä vastahan oli joululoma.
Yksi lempivalaisimistani täällä kotona on tuo Ikean Ranarp-valasinsarja jota meiltä löytyy TV-huoneesta. Alussa kun näin kuvia siitä vierastin noita messinginvärisiä koristeosia koska aikaisemmin meiltä ei ole messinkiä löytynyt, mutta sen sijaan aika paljon kromia. Minulla on edelleen vaikeaa yhdistää eri metallivärejä keskenään ja pelkäsinkin että jos tuo messinki sotii sitten muualla löytyviä kromivärejä vastaan, mutta turhaan, sillä nuo Ranarp valaisimet sopivat kuin nenä päähän tuonne TV-huoneeseen. 
Messinki sopii todella hyvin tuohon harmaaseen seinään ja tuo lämpöä, kromi olisi ollut liian kylmä harmaan kanssa. Olen edelleen tosi tyytyväinen noihin harmaisiin seiniin, vaalenpunainen väri tyynyissä tuo myös nyt kevään korvilla ihanan säväyksen huoneeseen jota limenväriset kukat täydentävät.
Eilisen siivouspäivän kunniaksi vein kaikki tekstiilit ulos pakkaseen tuulettumaan ja oli pakko napsaista kuva korista mihin keräsin ne kaikki kun siinä oli niin herkulliset kevään värit.
Rentouttavaa viikonloppua, jos vaikka lähtisi kaupungille katsastamaan mitä kevät uutuksia kauppoihin on tullut. En ole nimittäin vielä joulun jälkeen käynyt juuri muualla kuin ruokamarketissa ja kukkakaupassa 🙂
———-
Mysig lördag!
Skönt med veckoslut och mycket behövligt, hos oss fanns det nämligen  mycket trötta personer i slutet av veckan. Som tur är det bara en vecka till vinterlovet, tänk så fort tiden egentligen gått, alldeles nyss var det ju jullov.
En av favorit lamporna här hemma är Ikeas Ranarp- serie som vi har i TV-rummet. Först i början då jag såg bilder på lamporna hade jag litet svårt med de mässingsfärgade delarna på lampan eftersom det är en färg vi inte tidigare haft hemma. Vi har mest kromfärg så jag undrade om de två metallfärgerna strider emot varandra då jag har väldigt svårt att blanda ihop olika metallfärger. Men onödigt funderade jag på det eftersom mässingsfärgen passar riktigt bra in där i TV-rummet.
Mässingen ger värme åt hela rummet medan krom tillsammans med de gråa väggarna hade blivit för kallt. Är fortfarande så förtjust i de gråa väggarna, de ljusrosa dynorna ger ett extra lyft nu till våren som de limefärgade blommorna kompletterar.
Passade på att föra ut alla textilier för att vädras i frosten igår och måste bara ta en bild på korgen jag samlade dem i då det blev en blandning av så fina vårfärger.
Ha ett skönt veckoslut, funderar om man skulle ta sig en sväng till staden och spana in vårnyheterna. Har inte varit annat än till mat- och blombutiken sedan julen 🙂

2 Comments on “SUOSIKKIVALAISIN | FAVORIT LAMPAN

  1. Kauniisti tosiaan sopii kromi harmaaseen ja muutenkin. Itse arastelen myös eri metallivärien yhdistämistä. Teillä näyttää sointuvan kaikki kauniisti yhteen 🙂

  2. Kaunis kiitos Jenna <3 Teilläkin ihana koti ja sinulla kiva blogi, aina käyn lukemassa 🙂 Pikkuhiljaa vuosien aikana ollaan sisustettu sen mukaan kun on pystynyt ja nyt alkaa olemaan jo aika "valmista" vaikka ei kai se sisustus koskaan ole kokonaan valmis tälläiselle sisustusintoilijalle, vaan elää koko ajan 🙂 mutta noin suurinpiirtein ainakin.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.