Maanantai, uusi viikko ja uudet kujeet.
Aloitetaan tämä maanantai ja uusi viikko muutamilla kuvilla työhuoneesta. Ei sillä että siellä juuri mikään olisi muuttunut, paitsi se että vanha korituoli vaihtui tuohon uuteen nojatuoliin. Samalla kun uusi nojatuoli muutti huoneeseen siivosin siellä kunnolla ja muutin hieman järjestystä avohyllyissä. Pieni vaihtelu virkistää ja piristää vaikka tavarat ovat samat kuin ennen, mutta vähän eri tavalla esillä. Huone ei ole järin iso, vain noin kymmenen neliötä, mutta sinne mahtuu sopivasti kaikki tarpeellinen. Keväinen hortensia tarttui mukaan ruokakaupassa käydessä. 
Ihana viikonloppu takana, rentoa olemista ja paljon ulkoilua. Eilinen aurinko antoi niin paljon energiaa ja todellisen lupauksen keväästä.
Toivottelen kaikille ihanaa uutta alkanutta viikkoa ja kaunis kiitos kun käytte täällä lukemassa ja kiitos myös jättämistänne kommenteista, olen siitä todella iloinen. 
———-
Måndag, ny vecka och nya möjligheter,
Börjar denna måndag och vecka med några bilder ifrån arbetsrummet. Inte för att något direkt har ändrat där inne, annat än att den gamla korgstolen fick ge rum åt den nya fåtöljen. Samtidigt som den nya fåtöljen flyttade in i rummet passade jag på att städa litet grundligare och plocka om bland sakerna på hyllorna. Redan en liten omväxling piggar upp även om sakerna är de samma gamla, men i annan ordning. Rummet är inte värst stort, bara ca. tio kvadrat, men där ryms ändå allt man behöver. En söt hortensia i vårens färger fick följa med hem från matbutiken. 
Vi hade ett härligt veckoslut med vila och så var vi mycket ute i det vackra vädret också. Gårdagens solljus gav så mycket energi och ett stort löfte om att våren verkligen är på väg.
Önskar er alla en underbar ny vecka och tusen tack för att ni kikar in här och för era kommentarer, det gläder mig oerhört mycket.

2 Comments on “LISÄÄ TYÖHUONETTA | MER ARBETSRUM

  1. Teillä on kyllä kiva työhuone. Olen tainnut sitä aiemminkin kuvista ihastella 🙂 Minunkin työpisteestä löytyy muutamia samoja ihanuuksia. Mukavaa uutta viikkoa!

  2. Kiitos Jenna 🙂 vuosien varrella tullut kerättyä kaikenlaisia kyniä ja purnukoita ym. Olen muun muassa niin ihastunut noihin TineK:n kyniin (kuten moneen muuhunkin TineK:n tuotteisiin) 🙂 Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi myöskin, toivotaan että olisi paljon auringonpaistetta 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.