Aurinkoista sunnuntai-huomenta!
Oli ihana herätä auringonpaisteeseen, meillä makuuhuoneeseen paistaa aamuaurinko ja minun mielestä se on vaan niin mukavaa kun saa herätä auringon valoon, se aika täällä Suomessa on niin kovin lyhyt kuitenkin.
Rauhallinen sunnuntai-aamu menossa, kahvia ja sisustuslehtien selailua siinä samalla ja blogikierros tietenkin. 🙂 Eilen illalla käytiin katsomassa stand up-komiikkaa, minulle se oli ensimmäinen kerta livenä. Yllätyin positiivisesti ja aika riensi niin nopeasti ja nauraa sai kunnolla. 
Tänään luvassa ulkoilua ja luistelua kauniissa aurinkoisessa säässä mukavassa seurassa, sitä odotellessa. Nyt vielä yksi kuppi kahvia tässä nojatuolissa ja sitten ulos. 
———-
Solig söndagsmorgon!
Så ljuvligt att vakna till solsken, morgonsolen lyser in i vårt sovrum och jag tycker det är mysigt att vakna till solljuset, den tiden är ändå så kort här i Finland. 
Lugn söndagsmorgon har vi här, kaffe och bläddrar i tidningar samt gör en liten bloggrunda också. Igår kväll var vi och tittade på stand up komik, för mig var det första gången och blev positivt överraskad. Tiden gick fort och man fick skratta ordentligt.
Idag ska vi ut i det vackra vädret och så blir det skridskoåkning i trevligt sällskap, det väntar vi på. Men nu ännu en kopp kaffe här i sköna fåtöljen och sen ut.

2 Comments on “RAUHALLINEN AAMU | LUGN MORGON

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.