Sain tänään katsottua läpi kaapissa olevat tyynynpäälliset ja samalla sain vaihdettua hieman keväisempää ilmettä niillä olohuoneeseen. Harmaa ja vaaleansininen sai väistyä ja tilalle tuli tuttu ja turvallinen pellavanväri sekä yksi TV-huoneen vaaleanpunaisista tyynyistä sai siirtyä olohuoneeseen. H&M:n huopa trikoolangasta on yksi tämän hetken lemppareistani ja se seilaakin täällä kotona huoneesta toiseen. 
Muutos ei ole suuri mutta olohuoneen ilme raikastui ainakin omasta mielestäni. Tarjousruusut asettelin uudelleen maljakkoon ja tein maljakon ympärille pienen koristeen puuhelmistä jotka ostin jo ennen joulua, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä niistä mitään. 
Huomenna alkaa taas arki hiihtoloman jälkeen joten nyt pyykkihommiin ja sitten sauna lämpiämään.
Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!
———-
Tittade idag igenom mina kuddfodral som jag har i skåpet och böt samtidigt ut soffkuddarna i vardagsrummet. Det gråa och ljusblåa fick ge rum åt den välbekanta linnefärgen och en av de ljusrosa kuddarna från TV-rummet fick flytta till vardagsrummet. Favoritpläden i trikågarn från H&M flyttar runt här hemma från rum till rum. 
Ingen stor förändring i sig men den fick ändå känslan i vardagsrummet att bli mer fräsch och vårig. Satte rosorna i en annan vas och passade samtidigt på att göra en dekoration runt vasen av träpärlorna som jag köpte redan innan jul.
Imorgon börjar vardagen igen efter sportlovet så nu är det bäst att ta tag i tvätten och sen blir det bastu senare ikväll.
Ha en skön söndagskväll!

4 Comments on “OLOHUONEEN KEVÄT | VÅR I VARDAGSRUMMET

  1. Kaunis kiitos <3 pienet muutokset piristävät yllättävän paljon 🙂 Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle myös 🙂

  2. Voi, kiitos <3 Olen nyt ihan hurahtanut noihin puuhelmiin, kivasti saa niistä askarreltua kaikkea hauskaa 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.