Innostuin tekemään pienen asetelman meidän kodin kevään väreistä ja materiaaleista. Kuvissa näkyvät jutut ovatkin jo teille tuttuja koska ne ovat näkyneet muissa kuvissa aikaisemmin, mutta välillä on hauskaa koota ne kaikki omaksi asetelmaksi. Kuten kuvista näkyy niin meidän kevät on aika hempeä, niinkuin varmasti monen muunkin kevät, niinhän sen kuuluukin olla.
Pellava on ollut jo vuosia minun ehdoton suosikki niin värinä kuin materiaalina. Tämän kevään yllättäjä on kuitenkin tuo vaaleanroosa, jota en aikaisemmin ole omassa kodissani käyttänyt muualla kuin lastenhuoneessa. Tänä keväänä olen kuitenkin ihan tosi ihastunut siihen väriin. Kun muutettiin tähän kotiin pidin valkoisesta ja ruskeasta, mutta nyt ruskeat korit on myyty kirpparilla ja tilalle ovat tulleet luonnonsävyiset korit, joista ehdottomat suosikit ovat tuo kuvissa oleva riisikori ja TineK:n korikassit sekä korit. Puinen jakkara on myös yksi suosikeistani värinsä vuoksi ja haluaisin mielelläni muutakin kulunutta puuta meille. Meillä on leveät lankut jotka olemme itse sahauttaneet pihalta kaadetuista puista ja niistä olisi hauska tehdä pöytä, täytyy kesällä katsoa jos idean veisi eteenpäin.

Mistä väreistä ja materiaaleista teidän kevät koostuu?

Ihanaa keskiviikkoa, ajatelkaa että käsillä ovat jo helmikuun viimeiset päivät ja aivan kohta on maaliskuu.

———-

Fick inspiration att göra ett litet kollage av färgerna och materialen som gör våren här hemma hos oss i år. Sakerna på bilderna är bekanta för er från tidigare eftersom dom varit med på bilder förr också, men ibland är det roligt att samla allt till ett litet arrangemang. Som man ser på bilderna är våren hos oss mjuk och ljus, liksom den troligen är hos de flesta andra också, för så brukar ju våren vara.

Linne har redan länge varit min favorit såväl som material och färg. Överraskaren för i vår är ändå den ljusrosa färgen som jag inte använt hemma hos oss tidigare, annat än i barnrummet. Då vi flyttade in i det här hemmet tyckte jag mest om vitt och mörkbrunt, men nu har jag sålt bort de mörkbruna korgarna på loppis och istället har naturfärgarde korgar fått ta över. Mina favoriter bland korgarna är den som syns på bilderna och korgarna samt korgkassarna av TineK. Den träfärgade pallen är också en favorit och skulle gärna ha mer i sådant där slitet gammalt trä. Vi har breda plankor som vi sågat av träd som vi fällt på gården och har funderat om man skulle kunna göra ett bord av dem, måste se om man skulle föra idén vidare i sommar.

Hur ser era material och färger ut i vår?

Ha en fin onsdag, tänk att det redan är de sista dagarna av februari och alldeles strax har vi mars-månad här.

2 Comments on “KEVÄÄN SUOSIKIT | VÅRENS FAVORITER

  1. Kauniin hempeät kevätsävyt 🙂 Meillä yllättäjäväri oli vaaleanvihreä. Tai ainakin tekstiileissä sen on meidän kotona ihan uusi juttu. Saa nähdä kotiutuuko meille myöhemmin lisää kevättä 🙂

  2. Kiitos 🙂 Vaaleanvihreä on kaunis kevätsävy myös, jännää miten värit vaikuttavat ja eri vuodenaikoihin tekee mieli eri värejä. Mukavaa keskiviikon jatkoa 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.