Muutama kuva neidin huoneesta kuten eilen lupasin. Jotkut teistä ehkä ehti ne jo eilen nähdä kun vahingossa julkaisin molemmat luonnokset samaan aikaan 🙂
Eli sängyn takana oleva seinä tapetoitiin ja muut seinät maalattiin valkoiseksi. Vanha tapetti oli jo hieman kärsinyt ja saanut osakseen neidin omia taideteoksia värikynistä ja muuta pientä. Lastenhuone onkin meillä ollut se huone joka kaikista eniten on ollut muutosten alla. Huone on aika pieni ja kalusteita on kokeiltu milloin mitenkin ja reikiä seiniin oli tullut taulu- ja hyllyvaihdoksista ym.
Huone on neidin valtakunta ja hän saakin yleensä aika vapaasti siellä sisustella myös oman maun mukaisesti, vaikka verenpaineeni välillä nousee sotkuisuudesta ja sillisalaatista, niin olen oppinut sulkemaan silmäni ja antanut luovuuden kukoistaa. 🙂 Aika ajoin suoritetaan yhdessä kunnon suursiivous ja käydään kaappeja läpi jonka lopputuloksena on yleensä jätesäkillinen rikkinäisiä leluja ja kaiken maailman askertelumateriaaleja ym. joita on kertynyt kaappeihin. Nyt ollaan myös siinä iässä että julisteita on saatava seinille, kielto on ripustaa niitä tapettiseinälle.
Tapetti määrää pitkälti huoneen muut värit ja muutama mustaksi maalattu huonekalu antaa ryhtiä muuten aika romanttiseen huoneeseen. Ihanissa Lego Friendseissä toistuu kivasti tapetin värit.
Perjantai, viikon paras päivä.
Toivotan teille kaikille ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!
———-
Här kommer några bilder från rummet jag lovade igår. Någon kanske hann se bilderna redan igår eftersom jag av misstag publicerade båda inläggena samtidigt 🙂
Väggen bakom sängen tapetserades medan de andra blev målade vita. Den gamla tapeten var redan ganska sliten och hade fått ta del av frökens egna konstverk mm. Barnrummet har hos oss varit det rum som genomgått mest förändringar. Rummet är ganska litet så vi har prövat möblerna på alla tänkbara sätt och i väggarna hade det blivit hål då vi bytt platser på tavlor och hyllor. 
Rummet är frökens eget och hon brukar oftast också få inreda och ordna där själv enligt hennes egen smak och tycke, även om mitt blodtryck ibland stiger av sillsalladen och stöket så har jag lärt mig att blunda och låta kreativiteten flöda 🙂 Med jämna mellanrum utför vi tillsammans en storstädning och slutresultatet av den brukar vara en sopsäck full av söndriga saker och allt tänkbart pyyselmaterial mm. som samlats i skåpen. Nu är vi också i den åldern att affischer ska hängas upp på väggen, det är dock förbjudet att sätta upp affischer på tapetväggen.
Tapeten avgör långt de övriga färgerna i rummet och några möbler som målats svarta ger kontrast och karaktär till det annars rätt så romantiska rummet. Tapetens färger upprepas i de fina Lego Friendsen.
Fredag, veckans bästa dag.
Önskar er alla en underbar fredag och kommande helg!

8 Comments on “HUONEEN UUSI ILME | DET FÖRNYADE RUMMET

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.