Tulin vaan toivottamaan teille kaikille ihanaa viikonloppua. Harmi ettei saada nauttia auringonpaisteesta tänään, tuntuu että tämä talvi (vai voiko sitä talveksi edes kutsua?) on ollut poikkeuksellisen harmaa ja pilvinen. Käytiin aamupäivästä ruokaostoksilla ja ehdin samalla piipahtamaan myös muutamassa vaate- ja sisustuskaupassa. Kaupoissa oli todella keväistä ja pari keväistä vaatekappaletta tarttui mukaan kun oli niin hyvä kampanjahinta.
Mies kokkailee keittiössä ja tänne leijailee jo niin herkullinen tuosku että on pistettävä kone kiinni ja suunnattava keittiöön. Illemmalla olisi vuorossa juhlistaa yhtä tuoretta kolmekymppistä.
Näiden kuvien myötä toivotan kaikille mahtavaa lauantaita.
———-
Kikar bara in för att önska er ett skönt veckoslut. Tråkigt att vi inte fick njuta av solsken idag, känns att den här vintern (eller kan man ens kalla det för vinter?) har varit otroligt grå och mulen. Var en sväng till staden på förmiddagen för att veckohandla. Passade samtidigt på att ta en snabb tur i några kläd- och inredningsbutiker och i dom var det verkligen vår. Några våriga klädesplagg fick följa med hem då de var till ett bra kampanjpris.
Mannen i huset kockar som bäst i köket och det börjar dofta så gott att det är nog bäst att stänga maskinen och bege sig till köket. På kvällen skall vi fira en nybliven trettioåring.
Med dessa bilder önskar jag er alla en fin lördag.

4 Comments on “VIIKONLOPPU | VECKOSLUT

  1. Niin harmonista ja kaunista kuten aina! Täällä on ilo käydä ihailemassa kauniita kuvia ja sisustusta! Rentouttavaa sunnuntai-iltaa 🙂

  2. Voi, sydämellinen kiitos Jenna, ihana kuulla <3 Rentouttavaa sunnuntai-iltaa sinullekin ja hyvää alkavaa viikkoa 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.