Ei hätää, en ole ryhtymässa muoti-bloggaajaksi 🙂 mutta nappasin huvin vuoksi muutaman kuvan viikonloppuna ostamistani vaatteista ja huivista. Olen huivi-ihminen ja huiveja löytyykin muutamia erilaisia, niillä saa kivasti vaihtelua asukokonaisuuksiin ja piristystä tavallisiin neuleisiin ym. Löysin niin kivan huivin KappAhlista ja ihastuin huivin värityksen lisäksi myös sen yksityiskohtiin tupsujen muodossa. Neuletakki ja pusero on myös ostettu samasta paikasta.
Uusi viikko ja uusi kuukausi, tervetuloa maaliskuu. Meillä on flunssaa liikkeellä ja täällä on pieni nuhanenä tänään kotona. Kovasti pöpöjä liikkeellä, senkin puolesta saisi jo kevät ja kesä tulla.
Ihanaa uutta viikkoa ja maanantaita!
———-
Ingen panik, skall inte bli modebloggare 🙂 men tog på skoj några bilder av kläderna och scarfen jag köpte i helgen. Gillar scarfar och har några stycken, med dom får man så lätt variation i utstyrseln och dom piggar upp en alldeles vanlig tröja till exempel. Hittade den här roliga scarfen på KappAhl och blev förtjust förutom i dess färg så också i de fina små detaljerna i form av små tofsar. Också tröjan och skjortan är inköpta på samma ställe.
Ny vecka och ny månad, välkommen mars. Här har vi förkylning på gång så en liten snuvig näsa är hemma idag. Mycket baciller på gång nu, också för den skull kunde våren och sommaren redan komma.
Ha en bra ny vecka och måndag!

2 Comments on “KEVÄTTÄ VAATEKAAPISSA | VÅR I GARDEROBEN

  1. Kaunis huivi! Vaikka en muotiblogeja luekkaan niin omista suosikkiblogeista on joskus kiva löytää muitakin kuin sisustusjuttuja 🙂 Mukavaa vaihtelua. Vaikka edelleen ne sisustusjutut on tietysti suosikkeja 🙂

  2. Kiitos 🙂 Itse en myöskään seuraa muotiblogeja tai muotia sillä lailla, en edes kovin usein osta uusia vaatteita itselleni 🙂 Mietin aluksi että viitsinkö edes julkaista tätä postausta koska muoti ei ole sitä ominta juttua, mutta vaihtelu on mukavaa välillä 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.