Huomenta sunnuntai!
Harmaa sää jatkuu mutta muutama päivä sitten työhuoneessa istuessani iltapäivä-aurinko pilkahti pilvien takaa luodessaan hienon valon ja varjon leikin seinälle. Kamera oli valmiina pöydällä joten pakkohan se oli muutama kuva ottaa siitä hetkestä. Odotan niin kesän valoisia iltoja ja yöttömiä öitä.
Eilen lähdettiin ex tempore viettämään päivää Helsinkiin, varsin mukava päivä ja piristi harmaata lauantaita. Helsingissä on välillä mukava käydä, pidän siitä että kaupunki tuntuu aina olevan elossa ja tietenkin pidän eniten sisustuskaupoissa kiertelystä. Mutta sitten onkin taas ihanaa ja mukavaa palata kotiin omiin rauhallisempiin maisemiin.
Rauhallista sunnuntaita ja hyvää naistenpäivää myöskin!
———-
God morgon söndag!
Det gråa vädret frotsätter men för några dagar sedan kom eftermiddagssolen fram bakom molnen för en liten stund och bildade en fin skugglek på väggen i arbetsrummet. Hade kameran färdigt bredvid mig på bordet och blev ju bara tvungen att ta några bilder av den stunden. Så jag längtar till sommarens ljusa kvällar och nätter.
Igår gjorde vi en ex tempore utfärd till Helsingfors, riktigt upp-piggande i den annars så gråa lördagen. Tycker om att åka in till Helsingfors nu och då, gillar att staden är alltid så full av liv och mest av allt gillar jag ju såklart att gå omkring i alla de fina inredningsbutikerna. Men visst är det skönt att åka hem till våra egna lugnare trakter igen efter en stund i folkvimlet.
Önskar en lugn söndag och trevlig kvinnodag också!

2 Comments on “IHANA AURINKO | LJUVLIGA SOL

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.