Vaikka suhteellisen väriallerginen olenkin niin nämä kuvat ovat jopa minunkin makuun hieman liiankin värittömiä, ainakin näin keväällä. Tein tämän postausluonnoksen viime viikonloppuna ja silloin ulkonakin oli niin älyttömän harmaata että nämä kuvat samaistuivat siihen tilanteeseen. 
Voi, sitä onnentunnetta eilen iltapäivällä kun harmaus vihdoinkin väistyi ja pilvipeite alkoi rakoilla, sieltä se kauan odotettu aurinko näyttäytyi. Huomasin myös että moni muukin taisi mennä onnesta sekaisin koska sekä facebook että instagram täyttyivät aurinkoisista kuvista ja hymiöistä.
On sillä valolla ja värillä niin suuri merkitys meihin vaikkei sitä ehkä aina ajatellakaan. Kaikki näyttää paljon paremmalta ja valoisammalta auringon paistaessa, niin ympäristö kun oma mielikin.
Ihanan aurinkoista tiistaita, nauttikaa valosta!
———-
Trots att jag är rätt så allergisk mot färger så tycker till och med jag att dessa bilder är nästan litet för färglösa, i varje fall så här på våren. Gjorde det här inlägget under förra veckoslutet då det var så otroligt grått ute så dessa bilder passade bra in i den stunden.
Åh, vilken glädje man kände igår på eftermiddagen när det gråa och mulna vädret började ge vika och molntäcket sprack upp, den efterlängtade solen titttade äntligen fram. Tror det var många andra också som blev lika glada för både facebook och instagram fylldes av soliga bilder och leende figurer.
Ljuset och färgerna har en så stor inverkan på oss fast vi inte alltid kanske tänker på det. Allting ser så mycket vackrare och ljusare ut i solsken, såväl omgivningen som sinnet.
Önskar en underbart solig tisdag, njut av ljuset!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.