Maanantai ja taas on uusi viikko. Toivottavasti aurinkoinen sää jatkuisi vaikka uhkaavasti näyttää siltä että jonkinlainen takatalvi on saapumassa loppuviikosta. Pääsiäinen lähestyy ja ajatuksissa ovat muutamat pääsiäiskoristeet joita haluaisin tehdä, täytyy pistää tuumasta toimeen että ehdin ajoissa. Pääsiäinen on ihana juhlapyhä, yleensä hyvin rento ja leppoisa, ilman pakollisia juttuja, ainakin meillä. Koristelutkin ovat meillä aika vähäisiä, pääsiäisruoho (jos sen muistaa kylvää ajoissa), lapsen tekemät koristeet ja mummoni tekemät pääsiäisnoidat kuuluvat niihin joka vuotisiin perinteisiin. Muuten suurin tunnelma syntyy kukista ja erilaisista oksista.
Muutamat kuvat työhuoneesta maanantain kunniaksi, miten voikin pieni ja jo toista viikkoa vanha lumipalloheisin oksa piristää niin paljon työpöydällä? Kuvia katsellessani muistin taas että olen ties jo kuinka kauan suunnitellut maalavani nuo taulun kehykset mustiksi, mutta milloin se tapahtuisi on toinen kysymys 🙂 Sopisivat mustina mielestäni paremmin mustan seinätarran kanssa ja nousisivat paremmin esille valkoista seinää vasten.
Mutta nyt toivotan kaikille hyvää alkanutta viikkoa ja maanantaita!
———-
Måndag och ny vecka igen. Hoppas det soliga vädret skulle fortsätta fast det ser ut som om någotslags bakslag av vintern är på inkommande i slutet av veckan. Påsken närmar sig och jag har några pyssel idéer som jag skulle vilja förverkliga, bäst att sätta igång snart så jag hinner i tid. Påsken brukar vara en skön helg, utan krav och måsten, lugn och skön, i alla fall hos oss. Brukar inte pynta så mycket till påsken, påskgräset (om man kommer ihåg att så det i tid), barnets pyssel och påskgummor som min mommo gjort hör till de årliga traditionerna. För övrigt är det blommorna som ger stämningen.
Några bilder från arbetsrummet så här på måndagen. Tänk hur en liten och redan två veckor gammal gren av en snöbollsblomma piggar upp så mycket på arbetsbordet. Då jag ser på bilderna kommer jag igen ihåg att jag redan länge planerat att måla tavelramarna svarta, men när det blir av är en annan fråga 🙂 Tänker mig att de som svarta skulle passa bättre ihop med den svarta väggkalendern och också komma bättre fram på den vita väggen.
Men nu önskar jag er alla en fin ny vecka och måndag!

6 Comments on “MAANANTAI | MÅNDAG

 1. Kauniita kuvia 🙂
  Eilen ostin meillekin jo valmiiksi rairuohon siemenet, jos sitä jossakin vaiheessa
  ehtisi laittaa ne kasvamaan. Vielä voisi muutamat narsissit käydä ostamassa
  parvekkeelle tuomaan enemmän sitä kevään tuntua 😉

 2. Voi kiitos kovasti <3 upea aurinkoinen päivä ollut tänäänkin ja juuri katsoin säätiedotuksen joka lupaili varsin aurinkoista vielä tulevana viikonloppunakin 🙂

 3. Kiitos <3 viihdyn itsekin aika hyvin tässä huoneessa ja täällä tulee kaikki blogijutut tehtyä 🙂 Aurinkoa ja mukavaa viikkoa sinulle myös!

 4. Kiitos <3 Täytyy muistaa ostaa ne rairuohon siemenet seuraavalla kauppareissulla, yleensä unohdan kylvää ajoissa sen ruohon ja pääsiäisenä on vaan muutamat onnettoman näköiset vihreät ruohonalut astiassa :)

  Itse ostin pienen orvokin rappuselle kun HongKongissa niitä näin viime viikolla.

  Aurinkoista viikkoa sinulle!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.