Taas on koittanut se aika päivästä jolloin aurinko kääntyy paistamaan työhuoneeseen, rakastan tätä valoa, enkä voi saada siitä tarpeeksi.
Jännää miten päivät tuntuvat kirjaimellisesti pidemmiltä, ikään kuin vuorokauteen olisi tullut lisää tunteja. Todellisuudessa se on kuitenkin ainoastaan valoisuuden ansiota, illalla voi lähteä ulos vielä kuuden jälkeen ja siellä on valoisaa ja linnut visertävät. 
Meitä onkin viime aikoina oikein hemmoteltu auringonpaisteella, tuli se myös tarpeeseen pitkän pimeän syksyn ja alkutalven jälkeen. Nautitaan tästä ja ihastellaan luonnon ihmeitä. Toissa päivänä näin jo sitruunaperhosen. <3
Nyt keittiöön ruoanlaittoon ja sitten ehkä vielä iltalenkille koko perheen voimin. Kuuluisa keltainen kuvastokin (Stockmann Hullut Päivät) putosi postilaatikkoon tänään, illalla täytyy uppoutua siihen ja katsoa mitä sieltä löytyisi.
Ihanaa torstai-iltaa!
———-
Igen är det den stunden på dagen då solen svänger sig så att ljuset flödar in i arbetsrummet, älskar detta ljus och kan inte få nog av att beundra det. 
Lustigt också hur det plötsligt bokstavligen känns som att dagarna blivit längre, man skulle nästan tro att vi fått fler timmar på dygnet, men allt detta beror enbart på att ljuset är tillbaka. Ännu på kvällen kan man gå ut och det är ljust och fåglarna kvittrar.
Vi har blivit riktigt bortskämda med mycket sol nu de senasta dagarna, men de behövde vi också efter den mörka hösten och vintern. Nu ska vi njuta och följa med naturen och se alla små underverk den skapar. I förrgår såg jag redan citronfjärilen <3
Nu till köket för matlagning och sedan kanske det blir en kvällspromenad med hela familjen senare ikväll. Den berömda gula katalogen (Stockmann Galna Dagar) damp ner i brevlådan idag, skall ikväll titta igenom den om där skulle finnas något trevligt.
Ha en fin torsdag-kväll!

5 Comments on “SE HETKI PÄIVÄSTÄ | DEN STUNDEN PÅ DAGEN

 1. Oih, täältä löytyi ihana blogi! Olen muutamissa blogeissa nähnyt kommenttejasi ja kiinnitin suhteellisen samanlaiseen ikoniin ( siis meillä on aika samanlaiset 🙂 ). Nyt tulin kurkkimaan ja voi että täällähän on niin viihtyisää!

  Jään heti seurailemaan 🙂

  http://www.beautyoflife.fi

 2. Kaunis kiitos <3 ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :)
  No, niinpä näköjään onkin aika samanlaiset ikonit 🙂 en ole aikaisemmin huomannutkaan sitä. Olen sinua instassa seurannut, mutta minulta on mennyt täysin ohi että sinulla on blogi, täytyy tulla vierailulle sinun blogiisi myös.

 3. Kyllä, sitruunaperhonen jo täällä lenteli 🙂 uskomattoman aikaista kylläkin. Ei, ei enää talvea 🙂 mutta vielä se ehtii tulla takaisin.

  Mukavaa perjantaita!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.