Pitkästä aikaa vähän herkkua perjantaina. 
Pakkasessa on vielä viime kesän mustikoita ja päätin leipoa mustikkakakun mummoni ohjeella. Enimmäkseen tulee syötyä mustikoita puuron päällä ja smoothiessa, mutta kyllä ne maistuvat niin hyvältä myös kakussa, ihan kesältä. Tyttären poimimat mustikanvarvut olivat saaneet pienet lehdet ja muutamat mustikanraakileet oksiinsa joten laitoin niitä tulppaanien sekaan. Täytyykin käydä poimimassa lisää mustikanvarpuja, varsin ihanat vihreine lehtineen.
Nyt toivotan kaikille suloista perjantaita ja ihanaa alkavaa viikonloppua!
———-
Lite fredagsgott fick det bli denna fredag.
Har ännu fjolårets blåbär i frysen så jag bakade en blåbärskaka på min mormors recept. Mest äter vi blåbär på gröten och i olika smoothien, men visst smakar dom så gott i en kaka också, det smakar sommar. Dottern hade plockat blåbärsris som nu har fått små blad och små början till blåbär på sina grenar, blandade dem bland tulpanerna. Borde gå och plocka mer blåbärsris för dom är så fina med sina små gröna blad.
Nu önskar jag er alla en söt fredag och ett fint veckoslut!

10 Comments on “KESÄN MAKUA | SMAK AV SOMMAR

  1. Näyttää todella herkulliselta. Itsekin pidän hirmuisesti mustikkapiirakasta
    etenkin äitini tekemänä se on kaikista parasta 🙂

  2. Kiitos <3 mustikkapiirakka on kyllä hyvää ja yleensä ne äitien tai mummojen tekemät ovat ne parhaimmat 🙂 Mukavaa perjantai-iltaa sinulle!

  3. On kyllä totisesti kesän makua näissä kuvissa! Löysin vasta blogiisi ja ihastuin: kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa. Täytyy joku päivä selata sivut oikein ajan kanssa läpi 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  4. Kiitos <3 mustikkapiirakka on herkullista. Täytyy nyt viikonloppuna käydä poimimassa lisää mustikanvarpuja niin ne ehtivät saada lehtiä pääsiäiseksi, ihanat ja täysin ilmaiset. Helppo tapa saada kotiin vähän vihreää 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.