Otsikko sopii sekä tämän viikonlopun tunnelmiin täällä meillä että tuohon kuvissa näkyvään TV-huoneeseen, täällä me löhötään koko perhe aina iltaisin. Tänne siis kokoonnutaan iltaisin ja ollaan hetki ennen nukkumaan menoa TV:n tai jonkun lehden ääressä. Kesä-aikaan ei tietenkään tule vietettyä täällä juurikaan aikaa koska silloin vietetään kaikki aika ulkona terassilla sään salliessa kunnes aurinko laskee ja itikat ajavat meidät sisälle.
Yleensä tytär ja minä olemme sohvalla omissa nurkissamme ja kissa keskellä sohvaa, mies saa vuorostaan istua tuolissa. Sohva alkaa käymään ahtaaksi ja haaveilen isommasta löhösohvasta, mutta toisaalta tämä nykyinen on niin sopivan kokoinen huoneeseen. Aluksi meillä ei ollut sohvapöytää tässä tilassa ollenkaan, pelkästään rahit. Jossain vaiheessa mieli muuttui ja halusin pöydän ja menin myymään rahit. Nyt harmittaa kovasti että menin myymään niitä pois koska niistä olisi voinut koota sohvaan divaanimaisen nurkkauksen joka antaisi lisää tilaa. 
Ihanaa kun on taas valoisaa niin saa otettua myös hieman kokonaisvaltaisempia kuvia, talvella niistä tulee niin kovin pimeitä. Kiitos teille kaikille jotka käytte täällä lukemassa ja mukavista kommenteistanne, ilahdun niistä aina niin kovasti. Toivotan myös kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi.
———-
Rubriken passar såväl till stämningen detta veckoslut som till TV-rummet som syns på bilderna, här myser vi om kvällarna hela familjen. Här samlas vi alltså på kvällen framför TV:n eller en tidning en stund innan läggdags. På sommaren blir det naturligtvis inte att vara inne så mycket, utan då njuter vi ute på terassen om vädret tillåter ända tills solen gått ner eller myggorna jagar oss in.
Oftast är det dottern och jag på soffan i var sitt hörn och katten i mitten, maken får sitta i fåtöljen. Soffan känns litet trång och jag har funderat på en litet större soffa med mer plats för mys, men å andra sidan så passar den här nuvarande så bra in i rummet. I början hade vi inget soffbord här, bara fotpallar. Smaken ändrade i något skede och jag ville ha ett soffbord så jag sålde bort fotpallarna, vilket jag nu ångrar, för av dem hade man kunnat bygga en divan till soffan som skulle ge mer utrymme.
Så roligt då det igen är ljusa dagar så man kan ta mer helhetsbilder, på vintern blir dom så mörka. Tack till er alla som kikar in här och för era trevliga kommentarer, blir så glad av dem alltid. Önskar också alla nya läsare varmt välkomna.

12 Comments on “TÄÄLLÄ RENTOUDUTAAN | HÄR MYSER VI

 1. Kauniita kuvia, jälleen kerran, ja vautsi miten ihania ruusuja olet löytänyt! <3 Täytyy itsekin joku kerta yhdistää erivärisiä ruusuja, tylsästi kun yleensä tulee aina ostettua vain yksivärinen kimppu :).
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 2. Kiitos kovasti <3 tykkään tosi paljon noista Ranarp-valaisimista, vaikka toi pöydän yläpuolella oleva ei juuri koskaan ole käytössä 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

 3. Kiitos paljon <3 ostin tälle vkl tarjousruusuja tulppaanien sijaan ja aika kiva oli yhdistää kahta eri väriä, yleensä ostan myös aina samaa väriä olevia :)
  Ihanaa sunnuntaita sinulle!

 4. Tosi kauniita kuvia sai ihastella <3

  Sohvan mietintä on kyllä iso asia. Meilläkin oli todella pitkään haaveissa valkoinen Ektorp kunnes viime syksynä se hankittiin 🙂

  Iloista sunnuntaita <3

 5. Kiitos paljon <3 Pidän kovasti Ektorpista ja meillä se on jo yli 7-vuotta vanha mutta tosi hyvässä kunnossa, yhdet uudet päällset siihen olen vuosien aikana ostanut. Kangas kestää suhteellisen hyvin myös kissan kynsiä :) Huomasin että talvella hankitun Stocksund-nojatuolin kangas ei kestä yhtä hyvin niitä kynsiä... vaan menee äkkiä rumaksi :(
  Ihanaa sunnuntaita sinullekin!

 6. Oi miten kauniita kuvia <3
  Ajattelin itse rentoutua tänään kun on kirppis kierros suoritettu.
  Ihanaa sunnuntaita ja toivottavasti sielläkin paistaa aurinko! 🙂

 7. Lämmin kiitos <3 Kuullostaa hyvältä sunnuntai-suunnitelmalta :)
  Täällä ollaan juuri kotiuduttu tyttären urheilukilpailuista jossa meteliä ja vilskettä riitti, joten nyt on ihanaa ollan kotona ja rauhoittua sunnuntain viettoon.
  Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.