Maanantai ja vähän takatalvea ilmassa. Se taitaa olla syynä siihen että aamulla väsytti vielä enemmän kuin yleensä ja päivä on tuntunut pikkuisen tahmealta. Kissalla sen sijaan päivä oli alkanut paremmalla energialla ja kukkaruukusta oli mullat kaivettu lattialle, eikä siinä muu auttanut kun tarttua imuriin heti aamusta. 
Pieni luova kahvitauko tekee terää ja jäljellä oli vielä pala viikonlopun mustikkakakusta, joten eiköhän tämäkin päivä tästä ala kulkemaan.
Illalla on käytävä pyykkien kimppuun ja edessä on valtava silitysurakka, niin kuin yleensä, silittäminen ei ole lempipuuhani ja venytän sitä kunnes on aivan pakko. Kalenteria selaillessani huomasin että pääsiäinenhän on jo ensi viikolla ja rairuohot on vielä hankkimatta. Täytyy korjata asia jo heti tänään että ehdimme saamaan tuuhean pääsiäisruohon ajoissa kasvatettua. 
Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa kaikille!
———-
Måndag och en aning vinter i luften. Tror det var orsaken till att man var ännu tröttare än vanligt denna morgon och dagen har varit lite seg att komma igång. Kattens dag däremot hade börjat med bättre energi eftersom den hade grävt ut myllan från blomkrukan på golvet, så det hjälpte inte annat än att ta tag i dammsugaren direkt från morgonen.
En liten kreativ kaffepaus gör susen och då det dessutom fanns kvar en bit blåbärskaka, så månne inte den här dagen också kommer igång småningom.
På kvällen blir det att ta itu med bykberget och det blir att stryka allting, att stryka tvätt är inte min favoritsyssla och därför brukar det bli tills det absolut är måsta på. Bläddrade i kalendern och märkte att det är ju faktiskt påsk redan nästa vecka och vi har påskgräset oskaffat. Det måste åtgärdas idag så vi hinner få ett fint och tjockt påskgräs till påsken.
Trevlig måndag och ny vecka till er alla!

6 Comments on “KAHVITAUKO | KAFFEPAUS

  1. Kiitos paljon 🙂 täällä sataa räntää ja tuulee kylmästi, onneksi ei ole jäänyt lunta maahan, ainakaan vielä 🙂 ehti jo tottua aurinkoon 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.