Niin on taas viikko vierähtänyt ja perjantai on täällä. Perinteisesti ostan kukkakimpun torstaisin tai perjantaisin viikkosiivouksen jälkeen. Koti ilman kukkia tuntuu jotenkin niin tyhjältä. Tällä kertaa kävin pitkästä aikaa Plantagenissa ja sieltä ostin nuo ihanat jaloleinikit. Kimpun täytteeksi pistin mukaan viime viikkoiset ruusut. Tällä hetkellä pidän tuollaisista rennoista ja runsaista kimpuista jotka saa vapaasti roikkua ja asettua muotoonsa. Tykkään kovasti myös kukista kun ne ovat tiiviisti nipussa ennen maljakkoon laittamista ja varsinkin kun niitä on runsaasti. Kukkakaupassa töissä ollessani ihailin aina niitä valtavia nippuja kun kukkatoimitukset saapuivat liikkeeseen.
Täällä meillä päin en ole laisinkaan törmännyt esimerkiksi kirsikan- tai sireeninoksiin tai muihin vastaaviin joita tällä hetkellä näkyy paljon blogeissa ja Instagramissa. Ehkä niillä ei ole niin suurta kysyntää tai niiden hinta nousisi niin korkealle etteivät ne menisi kaupan ja ymmärrän toki että sisään on ostettava sellaista mikä varmasti myy. Täytyy kuitenkin sanoa että kauppaketju HongKong on tänä keväänää yllättänyt hyvällä ja runsaalla kukkavalikoimalla, viimeksi eilen siellä käydessäni ostin sieltä suloisia helmililjoja ja krookuksia puolet edullisemmin kun kukkakaupasta. 
Viikonloppuna olisi tarkoitus pienesti koristaa kotia pääsiäiseksi ja viettää aikaa vaan perheen kanssa yhdessä kotosalla.
Nyt toivotan teille mitä parhainta perjantaita!
———-
Så har igen en vecka gått och vi har fredagen här. Brukar köpa en blombukett på tors- eller fredagar efter att jag veckostädat här hemma. Hemmet utan blommor känns så tomt på något vis. Den här gången var jag till Plantagen där har jag inte varit på länge och fann de vackra ranunklerna därifrån, blandade också med förra veckans rosor i buketten För tillfället gillar jag blombuketter som är frodiga och lite slarviga, blommorna får sätta sig fritt i form. Tycker också det är väldigt vackert då blommorna är i knippen innan man lägger dem i vasen och framförallt då det är mycket blommor i en knippe. Då jag jobbade på blombutik så beundrade jag alltid dessa stora fång av blomknippen då blomleveranserna kom till butiken.
Här i våra trakter har jag inte alls lyckats stöta på en enda körsbärs- eller syrenkvist någonstans fast dom syns just nu flitigt på bloggar och instagram. Kanske dom inte har så stor efterfrågan eller att priset skulle bli så högt att dom inte går till salu, jag förstår ju att det lönar sig att köpa in bara sådant som säkert säljer. Måste säga att butikskedjan HongKong har överraskat med ett brett och fint blomutbud denna vår, senast igår köpte jag söta pärlhyacinter och krokusar därifrån och dessutom var dom hälften förmånligare än i blombutiken.
Under veckoslutet är tanken att vi smått och sparsamt ska påskpynta här hemma och bara mysa tillsammans med familjen.
Nu önskar jag den finaste fredagen till er!

14 Comments on “PERJANTAI ON KUKKAPÄIVÄ | FREDAG ÄR BLOMDAG

 1. Tuo kimppu <3 siis niin mahtavat <3 tuli ihan mahtava halu vaihtelua tulppaaneille :) näyttää tosi hyvälle :)

  Iloista perjantaita <3

 2. Ihania kukkasia, todellisia perjantain piristäjiä! Tällä kertaa uusi perjantaipuska jää itseltäni ostamatta, sillä vanhojakin kukkasia löytyy vielä niin paljon :).

  Aurinkoista viikonloppua!

 3. Kauniit on kukat ja kimppu! SInulla on upea tapa taltioida hetkiä kuviin! Kiitos niistä!

  Oikein mukavaa viikonloppua 🙂

 4. Man ”svimmar” av dina vackra bilder…du kan konsten att få det vackert…
  Riktigt mysigt och skönt veckoslut till er också. Få se hur det skall gå här med två små barnbarn på övernattning 🙂

 5. Man ”svimmar” ju av så vackra bilder…du kan konsten att få det vackert…
  Riktigt mysigt och skönt veckoslut till er också..få se hur det skall gå här med två små barnbarn på övernattning 🙂

 6. Oj, kommentaren kom två ggr. Det stod error service ..försök på nytt och så hade det tydligen ändå lyckats 🙂

 7. Mahtavan värinen kimppu! Enpäs ole itse koskaan ostanutkaan…pitänee ostaa joku kerta 🙂 Mä ostin pitkästä aikaa tulppaaneja tänään. Muutama viikko on mennyt neilikoiden parissa. Ja parvekkeelta löytyy useampi narsissiruukku 🙂 Kukkaset <3
  Mukavaa perjantaita!

 8. Kiitos <3 ovat kyllä mukavaa vaihtelua tulppaaneille mutta ovat tulppaanit vaan niin ihanat ja keväiset myös :)

  Mukavaa viikonloppua sinulle <3

 9. Oj, tack så hjärtligt <3 Roligt att du lämnade en kommentar, det gör inget fast den kom flera gånger, tekniken spelar små spratt ibland 🙂 Hoppas allt gått bra med era små nattgäster, kan tro det kanske är fart på. Skönt veckoslut till er <3

 10. Kiitos <3 minulla myös ehkä toista kertaa vasta noita jaloleinikkejä, ovat aikaisemmin kestäneet noin viikon niin uskalsin ostaa :) Kestävyydessä ei varmaan ole parempia kun neilikat, mutta vaihtelu virkistää aina välillä.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

 11. Hei. Löysin juuri blogisi Pinterestin kautta. Todella kauniita kuvia sekä koti! Täytyy ehdottomasti seurata jatkossakin! Tervetuloa myös vasta vierailulle blogiini. Jonna

 12. Todella mukavaa että löysit tänne, tervetuloa jatkossakin ja toivottavasti viihdyt. Kiitos, tulen ehdottasti vastavierailulle sinuun blogiin myös.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.