Olihan minunkin kokeiltava näitä kipsimunia jotka ovat jo varsinaisia blogi- ja Instagram-munia. Näin niitä jo vuosi sitten täällä CaisaK:n ihanassa blogissa ja ne kolahtivat minuun heti, mutta en vaan silloin saanut aikaiseksi tehdä niitä. Viime viikolla tein kaksi ensimmäistä kipsimunaani, olivat helpot ja nopeat tehdä mutta paljon sotkua siinä kyllä syntyy. Tein ensimmäisenä tuon isomman, oli paljon helpompi tehdä tuo pienempi joten olisi ehkä kannattanut aloittaa sillä.

Munankuoret ovat kauniita sellaisenaan tai täytettynä kukalla tai muulla vihreällä. Hauska idea myös viedä tuliaisena kukan kera jos pääsiäisenä tulee kyläiltyä jossain.

Joko te olette tehneet näitä tai onko teillä aikomusta tehdä?

———-

Visst behövde jag också göra dessa gipsägg som vid det här laget har blivit riktiga blogg- och Instagramägg. Såg dem redan förra året här på CaisaK:s underbara blogg och blev direkt fötjust i dem men hann inte göra dem då till påsk. Förra veckan gjorde jag äntligen mina två första gipsägg, det var snabbt och enkelt att göra men klottigt. Började med det större ägget, det mindre var mycket enklare att göra så borde ha börjat med det.

Äggskalen är fina i sig eller fyllda med en blomma eller något annat grönt. Trevlig idé också att ge som en present tillsammans med en blomma om man under påsken går på visit hos någon.

Har ni gjort dessa ägg eller har ni tänkt göra sådana?

6 Comments on “KORISTE MINUN MAKUUN | PYNT I MIN SMAK

  1. Kiitos, tykkään näistä kovasti myös ja ovat mukavan värittömiä joten sopii vaikka pääsiäisen jälkeenkin kukkaruukuksi 🙂

  2. Kiitos paljon <3 näitä on tosiaan näkynyt monessa blogissa ja instassa viime aikoina, mutta en yhtään ihmettele sillä ne ovat niin kivoja :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.