Aloitetaan tämä pääsiäisviikko muutamalla kuvalla viikonlopulta joka tuli ja meni. Rentouduimme ja ehdimme valmistaa kotia pääsiäiseksi, ulkonakin tuli oltua istutushommissa sadekuurojen välissä. Kesäaikaan sopeutuminen vie aina vähän aikaa, vaikka kyse on vaan tunnista niin ainakin minuun se vaikuttaa suuresti. Eilinen päivä tuntui niin haasulta kun siitä vietiin tunti pois, mutta eiköhän se tästä. 
Onneksi on lyhyt viikko ja pääsiäisloma edessä. Täytyisi suunnitella pääsiäisen ruokailut ja miettiä mikä päivä olisi järkevin kauppapäivä, en nimittäin ollenkaan perusta ruuhkista kaupoissa. Lammasta tekisi kovasti mieli kokeilla ja sitten jotain raikasta sekä kevyttä jälkiruoaksi. 
Nyt on kuitenkin tartuttava maanantain askareisiin.
Mukavaa pääsiäisviikon alkua!
———-
Börjar den här påskveckan med några bilder från veckoslutet som kom och for. Vi kopplade av och så hann vi dekorera litet inför påsk också. Mellan regnskurarna fick jag också några uteplanteringar gjorda. Sommartiden är här och det känns nog, fast det är frågan om bara en timme så känner åtminstone jag av det innan man igen kommer in i rytmen. Gårdagen kändes så lustig då en timme liksom försvann från dagen.

Som tur är den här veckan kort och vi har påsklovet framför oss. Skall planera påskens mat och fundera vilken dag det skulle vara bäst att åka och handla, tycker nämligen inte om rusningar i butiker. Tror vi ska försöka oss på något med lamm och sen någon fräsch samt lätt efterrätt till det.

Nu kör vi måndag!

Ha en bra start på påskveckan!

10 Comments on “VIIKONLOPPU JOKA MENI | VECKOSLUTET SOM VAR

 1. Kauniita kuvia viikonlopulta ja tuo kukkakimppu edelleen hurmaa <3

  Täälläkin kellon siirto vaikuttaa kumman paljon ja väsy meinaa viedä voiton.

  Mukavaa viikkoa <3

 2. Kiitos <3 vielä tänäänkin (tiistaina) vähän väsyttää kellojen siirtämisen ja harmaan sään takia. Kaipaa jo kovasti aurinkoa!

  Mukavaa päivää sinulle!

 3. Kiitos <3 Hyvä ettei sinulla vaikuttanut tuo kellojen siirto, täällä meinaa vielä tänäänkin (tiistaina) väsyttää tavallista enemmän :)

  Mukavaa päivää sinulle!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.